Vänner i parken & dagens outfit …

Morgonen startade med en liten hundrunda kring Stadsparken innan vi gick till butiken för att ta hand om ordrar och lite budget.

Där träffade vi på den här söta tjejen som vi såg som liten valp sist <3
DSC_0002
DSC_0003
Lite kaffe och så ett snabbt kort framför spegeln på min ”nedre våning” i butiken där jag ofta gömmer mig. Sorry för att jeansen drar sig lite men de är alldeles nya så de har inte vant sig att jag har lite former =)
DSC_0027
DSC_0030
Jeansen finner du HÄR (jag har italiensk storlek 42 på bild) och toppen från Valerie finns HÄR.

Jessica har åkt till Göteborg med familjen för lite kvalitetstid och jag har fått ett gulligt kort från min lilla som är med farmor och faster på badhuset. Längtar till fredag men då inte på själva fredagen men av den enkla anledningen att jag då får somna och vakna med henne liggandes bredvid <3

One thought on “Vänner i parken & dagens outfit …

  1. Hej! Jag har en fråga om underkläder. Jag vill inte visa någon troslinje,och undrar vad jag ska använda för trosor? vad använder du för att få bort troslinje men samtidigt ha sexig underkläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *