Testfotografering till kommande webshop …

Nu var det alltså dags att ta några kort till kommande webshop och dessa tog vi dels hemma hos mig mot väggen i vardagsrummet samt några få utanför dörren då vi fröst något enormt… Att agera som model är nog inte det enklaste insåg vi snabbt speciellt då man inte ser ut som man kanske skulle vilja … =)

Innan tog jag bilder med min mobil framför en spegel men nu måste det vara riktiga bilder tagna med systemkameran då webshopen är nu anpassad efter den kameran jag har. T-shirten är från italienska märket Happiness och kommer att kosta 499:-. Finns i storlekarna S/M och L och vi rekommenderar att gå upp en storlek då dessa är något mindre än vissa andra. Har M på bild.

Vi tog tre bilder på varje t-shirt
DSC_0490
DSC_0494DSC_0484Värst är baksidan!!! Mamma mia, när vi lyckades ta en bild som var ok men inget mer så bestämde vi oss för att den bilden kommer att representera alla t-shirtar med vit bakgrund från Happiness då de ser likadana ut bakifrån.

Vi testade även att fota utanför dörren för att se om ljuset såg bra ut och vad tycker ni själva? Vilket typ av kort vill ni se på en webshop? Ni får gärna hjälpa oss för nu har vi kollat in i olika webshopar och det är inte många kort/produkter som lockar till köp när jag tittade runt.

Tyck gärna till på ett konstruktivt sätt …

Här en bild utanför dörren. T-shirten på bild kostar 499:- och jeansen kommer nog i veckan till nya butiken. 170 par Please är beställda så de skall nog räcka i åtminstone 3 veckor =)
DSC_0573
Nu skall jag ta hand om min lilla dotter <3

24 thoughts on “Testfotografering till kommande webshop …

 1. Fiiiiiina vännen! Du bär alltid upp kläderna med stil, så det spelar ingen roll vart ni fotar! Men variation är nog ganska uppskattat? Ringer sen. Puss

 2. Hej

  Vilka coola t-shirt / toppar….Jag tycker ni kan ha både inne och ute bilder…Skoj med variation…Visst kanske det blir lite kallt men kul med olika ljus…Lycka till..
  Kram Nettan

  1. Jag vet inte vad det heter i branschen faktiskt men om weblösningen är anpassad efter just den kameran slipper man göra om bilderna. Kan det heta moderera? Skall ta reda exakta termer så att jag inte bara babblar utan någon aning men jag vet själv vilket extra jobb det är att inte göra det då jag har tidigare fått göra det när den inte var anpassad till en kamera …

 3. Jag tycker de är väldigt bra bilder. Tycker de är snygga för att ha med i en webshop. Sedan tycker jag att du ska sluta vara så självkritisk. Du är jättefin och alla bilder blev jättebra. Fokusera på allt som är BRA med dig själv. Ditt hår, din hy, dina ögon, dina former. Dessutom är de snyggt med en snygg putande rumpa så säg inte mama mia åt din snygga stjärt :)

 4. Tyckte båda bilderna var fina, men vill gärna ha en närbild och en i ngn fräck miljö, typ ute. Sen tycker jag att det är bra att ni har riktiga modeller och inte bara provdocka som vissa webbshopar har. Gärna ngn catwalk video men det kanske ni kan ta längre fram när shoppen rullar på, antar det tar lite tid. Sen om ni har tid så ge gärna lite tips på hur man kan kombinera plaggen. Det är det jag gillar med icke kedje butiker att man får hjälp med kombinationen. Så gärna lite inspiration. Å är grymt sugen på att handla både i er riktiga butik o på webben.

 5. Jättefina bilder! Bra med en närbild och en på lite avstånd framifrån. Bakifrån hade jag rekommenderat att du lägger håret åt sidan så man ser baksidan på tröjan (även om det i detta fallet är en vit enkel tshirt) så att man ser baksidan på plagget snarare än baksidan på dig. Hoppas du förstår hur jag menar…. O med det inte menat att det är nått fel på din baksida ;)

  1. Ja, jag förstår och vi testade båda varianterna men just för att den är enkel och vit så blev det snyggast med håret … =) annars håller jag så klart med dig … Tack för feed-back <3

 6. Kan rekommendera mandeldesign.se för inspiration ang snyggt tagna bilder.
  Är sugen på nya please jeans. Kan du lägga ut några bilder på hur de kommer se ut? Vill ha riktigt ljusa i jeansfärg!

 7. Hej! De bilderna ni tagit ser jättefina ut. Jag tycker det är trevligt med utomhusbilder. En sida som jag tycker har fina bilder är biskopsgarden.com. Fick mina Miss me jeans+ en ny t-shirt i veckan och är som alltid jättenöjd! Hälsningar Malin

 8. Roligt med bilder både ute & inne. Någonting som jag vill tacka extra mycket för är att ni skriver om man skall helst gå upp en storlek. Jag och många med mig ser också framemot det du skrev förut om att ni kommer att ha alla fall 2-3 kollektioner med större storlekar. Toppen. Tack!
  Det är också alltid lite roligt att få några stylings tips av er i samband med fotona som tex: vilka andra plagg eller smycken det fotade plagget passar ihop med.

  Kramar / Jaana

  1. Det skall vi absolut tänka ut att göra för jag vet själv hur det var när jag bara var kund, man hade en massa kläder men inget som man tyckte passade ihop =)
   Ja, storlekar är vi nog rätt så bra på att gissa rätt på då vi skriver ofta vilken storlek vi själva har och kan utgå från det …
   Hoppas att ni kommer att gilla och tveka inte att komma med kostruktiv feed back, vi behöver lära oss =)
   Kram

 9. Snygga bilder!! Är det samma modell på pleasejeansen på alla bilderna? Skitsnygga bakifrån!!! Vad heter modellen? När kan man beställa dem? Tack för en inspirerande blogg:-)) Ha en trevlig Måndag!! / Jenny.

  1. Tack Jenny, hoppas de fungerar till en webshop =)
   Det är vanliga tre knapps modellen som är lite semi baggy men som på mig er ofta lite tajtare ut =)
   De kommer att finnas på vår nya webshop från den 29/1 <3

 10. Du är en jättebra modell, bilderna blev fina! Kanske kunde du sätta upp håret så man ser hela t-shirten ordentligt, samt ta närbilder på tex ärmen. Har sett på vissa sidor att de skriver ut modellens size så man kan relatera till något när man ska beställa, det är bra.
  Stort lycka till med eran nya shop! Ska bli spännande att se när allt är klart; )

  Kram Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *