Galgar på gång & leo på bio …

Efter en kortare morgonpromenad med Knut som fick även stanna upp för att titta  runt lite …
DSC_0033
… gick vi hem så att han fick vara med Nicole medan Jessica och jag träffades på Café Viskan för en kopp kaffe samt för att gå igenom lite planering. Vi läste alla de kommentarerna som hade hunnit komma på föregående inlägg och orden värmde när vi satt där med vårt kaffe redo för med papper och penna för att lägga ramarna för kommande månad.

DSC_0470DSC_0473Jessica skulle hämta sin ena dotter och min väntade hemma. Efter lite frukost och mys hämtade jag några av de 500 inköpta galgar som dock skall viras in med tyger av olika slag, i olika toner och vissa med ett mönster som ”speglar” butiken.

DSC_0475
DSC_0479
Självklart vill vi att våra barn skall känna sig delaktiga och tycka att The Little Showroom är något roligt och spännande så att de får en förståelse för att vi får som vanligt jobba även när vi är hemma. Delaktighet är viktigt och då lillan ville hjälpa till fick hon så klart göra 2-3 galgar.
DSC_0483
Det tar nog 10 minuter per galga då man måste även klippa remsor så mycket jobb som ligger bakom detta men roligt. Min mamma fick komma förbi att hämta ett tjugotal att göra i soffan framför teven… Alla får hjälpa till då Jessica ordnar med papper och allt som skall in från Greta&Anna och jag sitter med webshopen och lite annan planering kring öppningen och invigningen.

Imorgon skall hon komma hit vid 11 för att börja fota så att jag kan sedan testa att lägga in de första varorna. Längtar så otroligt mycket efter detta att ni inte anar =) eller så gör ni det då jag ”tjatar” en del om det här i bloggen …

För att göra något denna lördag kväll bestämde vi för ett bio besök då vi älskar att gå på bio. Jag hade velat se på den nya filmen med Leonardo di Caprio men då lillan är bara 11 så fick det bli ”Kärlek deluxe”, en romantisk svensk film som var sevärd.

När jag såg oss på bio salongen märkte jag ett gemensamt nämnare hos ”The Castellaris” =)
IMG_0356
Byxan jag har på mig är beställd igen då de vi hade köpt har hunnit sälja så de kommer in i storlekarna XS/S/M och L. Priset är 998:-

Nu skall vi ta på oss pyjamasen här hemma och mysa vidare denna lördag kväll med få måsten. Önskar er en skön fortsatt kväll <3

 

6 thoughts on “Galgar på gång & leo på bio …

 1. Hej

  Ohh, hade jag bott närmare hade jag gärna hjälp till med galgar eller vad som….Sthlm är liten bit ifrån..hihi….Vad bra att ni tar in leobyxan igen för jag tror jag vill ha de..
  Ha en bra söndag och nu är de bara några dagar kvar tills öppningen om de är på fredag…
  Kram Nettan

 2. Jag tror på er…det kommer att gå jättebra med er nya webbshop.
  Båda ni två verkar vara väldigt driftiga och en bra smak.
  Ett stort lycka till…. er :)

  1. Tack snälla Ann, vi skall försöka göra allt för att detta skall gå bra … Vi har inte råd med att misslyckas en gång till och det är nog en stor driv i sig plus att vi älskar vårt jobb … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *