Två glas har samtalat …

Ikväll stängde jag butiken kl. 21 då vi butiker i centrum har haft öppet lite extra länge, detta för att underlätta Julhandeln som dock inte ser ut att ha kommit riktigt igång här i vår småstad medan storstädarna kryllar visst av människor som ”jagar” den perfekta presenten att ”ge bort”.

Själva har vi dock haft en del att göra men mer pga. vår pågående flyttrea som nu har ännu bättre priser. De tre klänningarna jag la upp på instagram och facebook och där två av dem syns i tidigare inlägg har nästan sålt slut.

Femton kunder har paket att vänta från oss efter dagens telefon beställningar, de skickas imorgon och snart är de hos sina nya ägare ….

Vid 21 stängde jag och gick hem då en vän skulle komma runt 22 då han har ett jobb här imorgon och därför på besök i Borås.

Mysigt att sitta och prata då det är sällan vi träffas och snart är det dags för honom att flytta över Atlanten då ett fantastiskt erbjudande har signerats av honom. Ett glas vitt vin och samtal om mycket, mysigt …

IMG_2670

Imorgon skall Jessica och jag träffas framför kyrkan redan vid 745 då våra tjejer skall med sina klasser ”tåga” mot den för att där gå in och ha den traditionella och kanske högtidliga Julavslutning med resten av skolan.

Vi vill vara där för att titta, vinka och visa att vi är med om även bara för ett par minuter …

Nu skall jag krypa ner i min säng som startade med besök hos min psykolog och som som avslutades också med lite ”psykologi” prat.

Knut har snarkat sedan en timma och lär fortsätta så hela natten. Tur att han troligtvis håller sig i vardagsrummet …

Godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *