Läcker tröja från Cycle för 499:- …

Att jag i skrivande stund vill bara ligga i sängen och sova är nog inte så konstigt då jag la mig vid 2.30 igår natt och med tanke på att jag har sovit lite i några nätter i rad nu. Nattens 3.30 timmars sömn gjorde knappast att jag kom ikapp mig =)

Träffade dock Jessica på Kafé Orion för en kaffe och kolla så fint de gjorde det!

IMG_2511

En av många stora önskningar just nu vore att ligga och mysa i sängen med någon jag gillar för att bara vila, pussas och titta på film och för att sedan somna i famnen på honom. Så enkel är jag =)

Vid 1545 lämnade jag Jessica i butiken för att gå hem efter att ha köpt en liten present och efter att ha varit och handlat lite nödvändigheter. Imorgon stänger vi kl. 21 så jag kände att jag nu inte kunde göra någon nytta trött som jag är …

Vid 18 tänker jag gå och sola och sova i solariet några minuter för att få lite ljus, värme och färg. Duscha efter det och känna mig kanske som en helt ny människa redo för nya kommande mentala utmaningar.

Den 2/1 skall jag till Stockholm för att lära mig hantera funktionerna i webshopen som att ladda ner bilder, hur man gör beskrivningar och allt möjligt som sedan kommer att vara en av våra dagliga verktyg i nya butiken och vår huvudsakliga profiliering.

Jag längtar så till webshopen och efter att få ladda ner kommande varor så att ni alla kan få en översikt över allt som kommer att finnas … Flera Please jeans kommer i januari och så kommer tillbaka de läckra jeansen från Just R med lite bling bling  samtidigt som vi utökar denim utbudet med en skinny jeans från Miss Me.

Var på väg att fria till Mathias som är leverantör för just Miss Me då jag tvingade mig själv att prova dessa skinny jeans trots att jag ogillar den typen av jeans. Då jag dock kom i ett par storlek 26 så blev jag så glad att jag ville bara krama honom … Tänk att en storlek mindre i jeans kan göra att man blir så upprymd trots att man ser exakt likadan ut som när man sedan tar på sig sina egna i storlek 27 eller 28.

Vad simpla vi människor är gällande vissa saker eller så är jag kanske ensam i att bli glad för något så fånigt som en storlek mindre.

Miss Me jeansen var oavsett storlek riktigt läckra och satt perfekt så roligt att jag vågade prova dem. Ordet skinny förknippar jag med att man måste vara smal för att kunna ha dem vilket inte alls är fallet så i januari kommer även vår första Miss Me jeans.

Någon som uppskattade dem även som skön underlag var Knut =)

IMG_1322

Det senaste har jag ibland lagt  ut på instagram bild på något plagg med orden (använd i butik). Frågan i huruvida vi säljer vintage har kommit men svaret är ”nej”. I vanliga fall säljer vi de kläder vi har haft i butiken undet ett par timmar någon söndag och då med informationen att dessa plagg är just använda av mig eller Jessica.

Nu hinner vi inte med detta innan byte av lokal så vi har därför valt att lägga ut några plagg på vår facebook sida så att alla kan ta del av det med insikten att ”först till kvarn” gäller och att vi tyvärr inte har någon som helst möjlighet att ”lägga undan” nu då vi måste verkligen sälja snabbt så mycket som möjligt.

Hoppas ni har förståelse för detta…

På Instagram ser ni några av de plaggen som har kanske används av oss vid något enstaka tillfälle. En stickad tröja sålde på direkten och även ett linne försvann snabbt.

Samtidigt visade jag upp idag även sådant som jag inte har visat tidigare då vissa saker sitter inte så bra på mig. Denna långärmad tröja kräver någon som är mindre kurvig än mig men så snygg den är både framifrån och bakifrån. NU: 499:- (ord.pris: 1499:-)  Vi har dock bara M kvar som är den storleken jag har på bild och som känns ändå liten …

Jeansen är från Please och kostar 1599:-

IMG_2541

IMG_2545

Ett linne som jag dock köpte för 2 år sedan då jag älskade det är denna från Dondup. Hur vacker som helst!

IMG_2520

Det här köpte jag i delikatessbutiken Cassise tillsammans med en pandoro med choklad på vägen hem …  Cassise har verkligen lyckats tillföra staden något som behövdes …

IMG_2589

Sa till min lilla per telefon att på Julafton morgon skall vi strusa/mysa/äta frukost/öppna paket i flanell pyjamas för att sedan gå tillbaka till sängen och titta på en kavalkad av Julfilmer.

Vid 17 skall hon ändå sedan fira traditionellt med sin pappa och familj medan jag själv kör allt annat än traditionellt, … som vanligt =)

Torget ikväll …

IMG_2586

Nu skall jag snart gå och sola och inatt skall jag sova 8 timmar … MINST så att jag imorgon är redo för en ny dag i butiken <3

 

 

 

 

One thought on “Läcker tröja från Cycle för 499:- …

  1. Men söta Michela, visst är du smal! Jag är inte alls förvånad att du kom i stl 26 :)!
    Önskar mig ett par Miss Me jeans av tomten. Får se om han hört mig ;-)!

    Kramar till dig och din härliga underbara blogg!
    Liselotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *