Kärlek som befriar …

Påskledig och ni kanske vill ha tips på en bra film? Som ni vet brukar jag titta nästan enbart på true crime men igår tittade jag på den nyinkomna filmen ”Kärlek som befriar” på Netflix och gillade den. Trailer HÄR.

Sårbarheten, en viss igenkänning, de fantastiska miljöerna för western tjejen som bor i mig och så den killen/mannen som älskar dig och får dig att åter lita på kärleken.

”One day” är också ett litet romantiskt tips som finns på Netflix och vill du istället se en true crime som jag har tidigare tipsat om men som du kanske har glömt bland alla andra tipsen så har du ”Escape at Dannemora” på Viaplay … Riktig bra och spännande med fantastiska skådespelare.

Själv väntar jag på tennisen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *