Minnen och påskägg …

Jag måste BARA snabbt titta in här och posta ett minne som dök upp, igår för 15 år sedan var jag på semester med Nicole och så här såg min idag 21åriga dotter då.

När jag var gravid trodde jag att jag skulle få en kille åtminstone i slutet av graviditeten. Den tron resulterade i att jag gick och köpte ljusblåa kläder men icke. Jag födde en tjej på 4,6 kg som jag under åren har gjort ett antal resor med.

För 2 dagar sedan bokade hon tillsammans med väninnan Holly flygbiljett till Bangkok, en resa de ska påbörja i slutet på december (efter Jul) De planerar att åka på en resa som tar de till Thailand, Vietnam, Filippinerna, Bali och slutligen Australien (om pengarna räcker :).

Hon sparar just nu för att kunna vara iväg 3-4 månader innan universitetsstudierna väntar, att resa och investera i minnen innan livet kommer med sina ekonomiska krav är exakt vad jag själv hade gjort och hade nog fortfarande velat göra <3 Tänk dig att som vuxen bara åka iväg på en liknande resa i 3 månader, hade definitivt inte tackat nej till det.

Så kul att de nu har köpt flygbiljetten så att de kan känna att resan blir av …

Långfredag och självklart hade jag köpt ett Påskägg till henne <3

Läppglans från Dior, presentkort på manicure, en Zara top och lite smått och gott <3

Önskar er en trevlig Påskhelg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *