Hade du deltagit …?

Ett företag som producerar yoghurt har inlett en slags tävling till sina anställda: att hålla sig ifrån smartphone, sociala medier och istället gett de en vanlig gammal mobil med sim kort.

Detta ”detox”program kommer att starta i mitten av februari och 10 anställda har anmält sig. Den som kommer att hålla sig 30 dagar utan att falla för frestelsen av connecta sig med omvärlden kommer att vinna hela 10000 dollar.

Själva målet med denna initiativ är att demonstrera fördelarna med att fria sig från sin mobil, säger ledningen på företaget.

Ingen instagram, ingen Facebook på 30 dagar … HÄR kan du läsa en av artiklarna kring detta som jag ser som en smart marknadsföringsstrategi förutom att den självklart belyser den digitala missbruken som majoriteten av oss har.

För 10000 dollar hade jag definitivt tagit den chansen, hade du?

Förra veckan fick jag upp att jag använde min mobil 50% mindre än vanligt så är nog på väg mot rätt riktning … Ska erkänna att jag mest läser tidningen, lägger ut själv men är inte speciellt nyfiken på vad andra gör så på det lägger jag ingen vidare tid på. Har du koll på hur mycket tid du spenderar på din mobil och vad använder du den mest till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *