Att fira Drottning Silvia, 80 år …

Två gånger om året blir ett härligt gäng av olika personligheter inbjudna hem till min vän Mikael som är en sann royalist. Den här gången samlade han oss för att fira att Drottning Silvia har blivit 80 år!

Självklart klänning men hittade ingen tiara här hemma så fick hoppa över denna önskan från Mikael på sina kvinnliga gäster.

Ni som har följt bloggen ett tag vet hur annorlunda och underbart han har det … Krubban här nedan har tom. rinnande vatten … Den hade jag velat ha själv i mitt hem under Jultiden.

Hans bibliotek … Tänk att åka ut en helg och bara sitta där i en av sofforna och läsa någon engelsk deckare och dricka afternoon tea. Scones med smör och marmelad, jösses vad gott …

För 2 år sedan pratade vi om att ordna någon resa till England där han stod för den royalistiska delen och jag för den kriminologiska. Det hade varit lite häftigt att blanda ”The Crown” och ”Agatha Christie” i en och samma resa.

Och här gratulerades Drottning Silvia genom att vi höjde våra glas och skålade för henne.

Lite röda men en bild på några av oss …

Kvällen till ära välkomnade vi även en ny figur till Mikaels samling … Här några av de. Det är svårt att undgå hans brinnande intresse för kungligheter.

Det är sedan gammalt att Jimmy får stå för sång och musik då han gör det så bra och tyvärr kan jag inte riktigt ta över den typen av underhållning då jag varken kan sjunga eller spela trots att jag har alltid velat lära mig att spela piano.

Ännu ett rojalistiskt firande som blev som ingen annan kväll …

Tack Mikael för att du ordnar dessa kvällar <3

2 thoughts on “Att fira Drottning Silvia, 80 år …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *