Glögg och gastroskopi …

Igår kväll hade vi glöggmingel med grannarna på innegården och så mysigt med glögg, lussekatter och de grannar som man inte alltid träffar på eller de som man ser i hissen ibland.

Att få tillfälle att lära känna varandra lite mer än den där ”hej” … Jag tillhör ju med många andra en av veteranerna då jag flyttade in när husen stod klara i november 2015.

Ganska roligt att höra att de som många som har flyttat in lite senare uppskattar mest med vår förening och det är soprummet (ordning och reda där) och så garaget som verkligen är toppen. Jag älskar även läget och min lägenhet i sig även om både månadsavgiften och räntan har gått upp så otroligt mycket … inte lätt när man är själv men min lägenhet är min lilla borg <3

I eftermiddag fick jag åka till Göteborg för att göra en gastroskopi, något min läkare gärna ville att jag skulle göra då jag har en låg nivå av B12. Jag blir sällan nervös av sådant, mest nyfiken att se vad jag skulle utsätta mig för men tyckte inte att det var speciellt obehagligt och sköterskan och läkaren så att jag var ovanlig lugn i den situationen.

Läkaren så att han inte kunde se något ovanligt förutom en rodnad på ett område men svaren kommer om 2-3 veckor och så tar jag numera mina B12 tabletter och försöka äta lite kött :) Hade lussekatter innehållit B12 hade det varit min räddning :)

Nu blir det en lugn fredagkväll med Molly som redan har lagt sig på mina ben <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *