En söt/romantisk sommarklänning …

Inlägget är reklam för & Other Stories och innehåller annonslänkar

Överlag är jag inte den som gillar söta klänningar men den här föll jag pladask för trots att den är lite blommig och just rätt så söt/romantisk i stilen och mönstret.

Ibland är det just viktigt att inte välja samma plagg som man brukar köpa för annars har man ingen variation i garderoben. Viktigt dock att vara säker på att ett plagg kommer att användas för det där hållbara inköpet som vi idag är mer och mer medvetna om.

Klänningen är en av sommarnyheterna från märket & Other Stories HÄR (klicka på klänningar så finns den på första sidan). Jag har storlek 38 pga. bysten men hade nog kunnat ha 36. Denna ljuvliga klänning finns även i helsvart och klickar du på rea hittar du även många snygga klänningar/toppar/kjolar och skor till halva priset.

Troligtvis kommer den att invigas på midsommar för att sedan användas flitigt de där varma sommardagarna som har utlovats. Mitt lilla tips denna fredag <3

2 thoughts on “En söt/romantisk sommarklänning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *