A love story …

Ikväll har jag tittat på nya dokumentären ”Pamela Andersson, a love story” om egna historia berättad med hennes egna ord efter att en serie om henne och Tommy Lee har kommit ut på Disney Channel. Får väl erkänna att jag såg den när den kom ut.

I denna Netflix dokumentär får vi ta del av hennes berättelse om sin uppväxt, att ha blivit våldtagen, om hur hennes liv förändrades efter att hon filmades när hon satt i publiken på en match som hon inte ens ville gå på. Därifrån till Playboy, mötet och kärleken till Tommy Lee som hon gifte sig med efter 4 dagar, och om hur deras relation och liv förändrades efter att deras privata sexvideo stals från ett kassaskåp och snabbt spreds över hela världen.

Rättegången där hon förnedrades av frågor kring sexuella preferenser och av vilka hon snabbt insåg att ha poserat naken gjorde att människor tyckte att hon hade förlorat rättigheten till intimitet gällande sin kropp i sex videon som så många nu såg.

Att bli helt plötsligt en karikatyr och föremål för sexuella skämt. Skilsmässan från den som hon beskriver som sin enda och största kärlek och giftermålen som följde som ett bevis på längtan till kärlek och trygghet. Kärleken till sina söner, djuren, att våga stå på Broadway, sårbarhet och styrka.

År 2010 (då var hon ca 43) deltog hon i amerikanska Let´s Dance och se DENNA rumba. Helt magisk vacker och dansen är bara 10/10.

Tror att det var få män som inte drömde att bli räddade av henne under Baywatch tiden. Tom. jag hade kunnat tänka mig att bli räddad av henne, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *