Ny skola och Mou boots …

Nicoles andra skoldag och här hemma samlas tjejerna för att prata om sina nya skolor och klasser, planera när de ska ha gemensamma raster för att plugga tillsammans eller ta en fika. Skolan är helt enkelt igång och hon läser humanistisk linje på Bäckängsgymnasiet där jag själv har undervisat i 6 år men sist då hon var nyfödd.

Trevlig när vi alla satt runt köksbordet, Nicole ville till sitt rum med kompisarna men de tyckte att det var rätt så trevligt trots att jag satt där så ingen rörde sig och jag fick vara lite en i gänget när de snappade med kompisar.

Musik spelades, de sjöng med och när jag insåg att jag hade varit där tillräckligt länge gick jag till mitt rum för det gäller att känna när det är dags att låta de vara själva.

Imorgon träffar jag mina egna elever för första gången så det ska bli riktigt spännande att se vilka de är. Det är nämligen inte bara eleverna som är nyfikna på sina lärare men även vice versa.

Mer om det imorgon för nu ska jag börja läsa Johannas bok då på måndag väntar hennes release fest på Clarion Post och självklart vill jag ha läst boken innan.

Innan jag sätter igång med läsningen måste jag tipsa om de få MOU boots vi har kvar för det är knappast någon hemlighet att jag älskar dessa och har självklart tagit hem ett par nya inför hösten/vintern då det är de enda skor jag går i och helst barfota i de också.

Dessa i en snygg camo en enda 38 kvar.

Dessa som jag även hade första året jag tog in de har jag nu köpt till mig själv igen då jag bara älskar de. Vi har 1/39 kvar men då de finns inte i webshopen så kan du maila mig på info@lavendettaclothing.se. Det är en storlek 39 kvar (du kan gå ner en storlek på dessa i inner wedge model) och kostar nu 1900:-

Titta in HÄR för att se vad som finns kvar och lovar dig att du kommer inte att ångra köpet.

Butiken kommer att vara öppen 10-14 på lördag för dig som undrar men nu ska Molly och jag ha en skön bok och Netflix kväll då imorgon börjar mina elever och lektioner som medföljer och första veckan i september börjar mina kurser på universitetet så passar på att göra så lite som möjligt =)

Processed with VSCO with a5 preset

6 thoughts on “Ny skola och Mou boots …

 1. Hej

  Så spännande att du träffar eleverna i dag, berätta gärna hur det kändes och dagen blev
  Om jag förstått rätt så pratar du då italienska på hela lektionen?
  Härligt för dej så du får prata ditt modersmål så mycket då
  Trevlig helg
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *