Grattis till er alla mammor på mors dag …

Trots att jag inte har någon Knut som jag behöver gå ut på morgonen så kan jag fortfarande inte njuta av vetenskapen att inte behöva gå ut eller så är sanningen den att jag bara ä l s k a r tidiga morgon, speciellt söndagar när de flesta ligger lugnt och sover.

 

Gick och köpte lite god söndagsfrukost till Nicole och kompisen Kimmie (de ligger fortfarande och sover så klart) och så tog jag mitt kaffe på balkongen tillsammans med Molly som låg i sin fina säng och njöt. Finns nog inget djur som ser ut att njuta som katter gör, speciellt när solen tittar fram.

Idag är det mors dag så grattis till er alla älskade mammor/extra mammor som dagligen kämpar för att få vara så bra som möjligt.

Min egna mor är i Italien och där är mors dag ett helt annat datum men ska bli spännande att se om min egna lilla har ägnat en extra liten tanke åt detta …  Älskar ju att bli uppvaktad och så även av min egen dotter =)

När tjejerna vaknar vill de åka till den outlet där Nicole jobbar för att titta om de hittar något till sig själva så har lovat att köra de och att gå in själv för vem vet, även jag kan hitta något kanske?

Önskar dig så länge en underbar söndag förmiddag som ser ut att bli lika solig som sista övriga dagar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *