Plugg period …

Idag är jag lite avundsjuk på de som ”bara” pluggar men tacksam för att min väninna Theresa hjälper mig med butiken imorgon när jag ska till Göteborg för att sitta och plugga med några klasskompisar. Har dock den öppen fredag och lördag för att sedan ägna min resterande helg till just studier. Ibland är det lite jobbigt att kombinera heltidsstudier med jobb helt enkelt …

Det är en hel del som ska in i mitt huvud innan tisdagens tenta så bloggandet kommer inte i första hand som du kanske förstår…

Processed with VSCO with m2 preset

Har även blivit tillfrågad att hoppa in vid 4 lektioner som lärare i psykologi på en gymnasieskola här i Borås så ska träffa läraren på måndag. Lite mycket nu =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *