Att bli nekad jobbet som DJ =)

Idag hade vi en föreläsning om förhör mot misstänkta för det finns olika tekniker där forskningen idag tyder på att den aggressiva och konfrontativa som ofta visas upp i filmer och vars primära mål är att få fram ett erkännande är den som fungerar minst bra. Istället har flertal länder som England och Norge valt olika varianter av den kognitiva intervjun, där man försöker skapa en ”relation” med den misstänkte och genom öppna frågor samla in så mycket information som möjligt som sedan kan följas upp.

Kom till Universitetet nästan 45 min. innan lektion denna förmiddag så satte mig i fika/lunchrummet där en klasskompis redan satt. Gillar att komma i tid så det där att italienarna kommer alltid sent är nog lite av en myt =)

Processed with VSCO with m6 preset

När jag sedan kom hem gick jag bara ut med Knut och sa la jag mig i sängen för har inte riktigt mått bra utan att egentligen vara sjuk, har bara legat i sängen trött och hängig. Skulle nog ha varit kvar i Paris ett tag till helt enkelt, ätit macarons och strosat runt bland kaféerna bland vackra historiska byggnader.

Imorgon är det dock fredag och Nicoles klass ska ha disko för de mindre i skolan och på så sätt samla in lite pengar till  klassresan då de går i nian och avslutar med en sådan innan alla olika gymnasieval och nya klasser/skolor väntar. Självklart är vi ett gäng föräldrar som har tillkallats som arbetskraft och trots att jag har anmält mig som DJ (tänkte spela lite Lionel Richie och Kenny Rogers) iklädd i min Gucci keps åt motsatt håll, hängiga byxor och en massa guldiga halsband så får jag inte den rollen. Ringde och frågade men blev avbruten med en ”glöm det” innan jag hann beskriva min klädsel färdigt =) Får nog vakta först och sedan städa/diska i efterhand gissar jag men ska bli kul att se de mindre dansa för detta är nog något de alltid ser fram emot i den åldern medan Nicole och klassen får känna sig lite stora och ansvariga för musik, kiosk och lite annat.

Just detta väntar imorgon eftermiddag/kväll och så tänkte jag skolka från skolan och ha butiken öppen 11-16 innan jag ska iväg till Nicoles klass disko så är du på stan titta gärna in. Har självklart öppet även lördag 10-15 för vet att mina öppettider för butiken varierar lite så försöker skriva de även i bloggen.

Nu ska jag gå ut i pyjamasbyxor med en jacka på mig (ingen som ser i mörkret vad jag har på mig) för att rasta lite Knut och så ska jag försöka somna i tid.

 

2 thoughts on “Att bli nekad jobbet som DJ =)

  1. Hej, vilken energi du verkar ha med allt pluggande, resor och det viktigaste-din dotter som börjar bli stor. Men jag undrar, tycker du att det funkar bra med så varierade öppettider i butiken? – Har själv funderat på det, men inte blivit så övertygad.
    Hoppas det går bra med allt, kram

    1. Hej, i mitt fall är det inte bra då de varierar från vecka till vecka vilket inte är det ultimata men jag ska försöka sälja verksamheten med dess lager då jag ska jobba med den utbildning jag har.
      Kram tillbaka till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *