Leos underbara klippning hos Sani …

Melissa letade igår fram en bild på en klippning som Leo kunde tänka sig så Nicole ringde igår till Östlings Salonger och bokade tid hos min väninna Sani som jag har både varit i Miami och Brasilien med.

IMG_6146

IMG_6144

Melissa, Leo och jag möttes på salonger och där satt de redan med en massa god fika för här blir de små (och även de stora) kunderna bortskämda med en massa mumsigt. Allt för att de skall orka och inte tappa humöret vilket fungerade hur bra som helst på min systerson som satt stilla och betraktade sin spegelbild under hela klippningen.

IMG_6140

IMG_6139

Se resultatet <3

IMG_6138

Utanför salongen och med ett stort leende på läpparna …

IMG_6134

Nu kommer det söta ansiktet fram … TACK Sani!!!

Nu är jag i butiken men känner mig sådär … Ont i halsen och lite små febrig i kroppen så stänger nog redan vid 16 för att krya på mig lite då imorgon väntar Universeum med familjen.

 

 

2 thoughts on “Leos underbara klippning hos Sani …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *