Vänskap …

Igår lagade Nicole och kompisen Linn middag till sig själva, mig och en vän när jag kom hem efter en lång dag i butiken.

Kyckling, potatis i ugnen, sallad och bea sås … Åt nog lite för mycket men det var sååå otroligt mumsigt.

De hade dukat och stod vid spisen i en kombination av pyjamas/myskläder =)

IMG_5472

IMG_5473

Efter middagen kom även deras kompis Matilda och något som slog mig när jag hörde lite deras konversationer är vad lycklig lottad jag är som förälder att min dotter har så underbara kompisar som hon har.

De är ett härligt gäng tjejer och killar som verkligen är måna om varandra, som planerar en resa efter gymnasiet och som har stora planer för framtiden.

Älskar att titta in hos de när de stänger in sig själva i Nicoles rum, stanna kvar och prata lite för att sedan möta min dotters blick som uttrycker det där ”mamma, nu kan du faktiskt gå”. Blicken är tydlig och jag lyssnar trots att jag egentligen hade velat stanna en stund till =)

Båda tjejerna stannade och sov över för de gick upp vid 5.30 för att fixa håret på varandra, välja outfit och Gud vet allt inför dagens sista dag i skolan före den Jullov som de har längtat.

Måste erkänna att jag längtar också efter några lediga dagar nu <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *