Rabattkod 25% i 24 timmar …

I samarbete med mig själv på lavendettaclothing.se

Nu kommer mina fina läsare en rabattkod på hela 25% på allt hos www.lavendettaclothing.se !!!

Hur bra och lägligt som helst nu när Julen närmar sig och du vill kanske passa på att köpa någon Julklapp,  att unna dig själv något nytt för att uppdatera din garderob eller kanske köpa något sommarplagg då du skall snart till värmen?

Rabattkoden michi25 gäller i endast 24 timmar, fram till kl. 23 imorgon måndag.

Här medföljer några personliga tips från webshopen.

Har du inga Mou Boots sedan tidigare så tycker jag att du skall använda koden till det köpet som du kan inte annat än att bli nöjd med då dessa är mina favoriter under hösten/vintern men så även under våren. Jag är alltid barfota i de oavsett minus grader och de är varma, sköna och  helt underbara.

Dessa på bilden nedan är i sneakers model (lite lägre)

photo

De på nästa bild (nedan) är i Eskimo Inner Wedge model, dvs. med en osynlig kilklack som gör att du känner dig klädd även om du har på dig en myssko. Gå ner en storlek på dessa. Jeansen på bilden är från Circle of Trust.

IMG_7588-820x1024

Vårt för säsongens nya märke som har sålt väldigt bra är svenska Sixty Days. Dessa fantastiska tröjor, blusar och skjortor är sådär underbara oversize, klassiska men med detaljer. Missa inte heller deras vackra blusar i animal print.

IMG_9918-980x980

Toga Pulla är den läckra bootsen jag rekommenderar.  Googlar du på märket så finner du en massa inspirationsbilder då de verkligen passar till allt. Välj en klassisk stil till bootsen eller ha de till en romantisk klänning. Detta märke är känt världen över och kopieras av många men som alltid är originalet alltid snyggare.

På bilderna här nedan har jag just mina boots och både de svart/gråa och de blåa denim är från Circle of Trust.

IMG_9906-682x1024

Skjorta Gestuz, denim Circle of Trust, boots Toga Pulla.

thumbnail_IMG_6165-1-682x10241

Något som jag själv använder ofta och gärna är mina Juicy Couture mysdressar. Varför inte unna dig det skönaste som finns? Juicy har även sport artiklar och accessoarer vilket vi självklart har i webshopen.

IMG_0791-980x653

IMG_0788-682x1024

Denna underbara rosa jacka/kofta är från vår kända LA märke For Love och Lemons som även har bland de vackraste klänningar jag har sett. Perfekt ifall du söker efter klänningen att ha till Julens fester & middagar …

IMG_9160-980x653

Glöm nu inte, koden michi25 gäller i 24 timmar och slutar fungera kl. 23 imorgon, måndag <3

Skall snart möta upp min dotter utanför bion för hon får inte gå hem själv så önskar jag dig lite trevlig shopping…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *