Blir man nedsövd? …

Idag kl. 8 var jag på vårdcentralen där jag träffade ”min” läkare angående det där lilla dilemmat som många kvinnor, inklusive jag själv, har drabbats av: ansträngningsinkontinens.

Vi fyllde i de papper som krävs, skall fylla i ytterligare lite info hemma och så gjorde hon en gynundersökning på mig efter att ha lyssnat på hjärtat och kollat mitt blodtryck.

Helt otroligt att de är utbildade i det mesta? Från ”vanlig” läkare till gynekolog genom att bara gå från ena rummet till det andra =)

Redan ikväll skall jag fylla i det sista, lämna det innan veckoslutet till vårdcentralen igen och så skickar hon en remiss. Först då börjar  den där väntan om att bli kallad till operation så fort som möjligt (men troligtvis dröjer det 3-4 månader).

Längtar så efter att löpa utan några ”risker”! Jag kanske skall tom. hoppa studsmatta, bara för att jag kan? =)

Har en liten fråga till dig som har gjort operationen. Blir man nedsövd? Lite nyfiken nämligen …

 

 

8 thoughts on “Blir man nedsövd? …

 1. Hej!
  Jag har gjort den operationen, och jag blev sövd.
  Så nöjd att jag tog tag i det, bra resultat.
  Tyvärr gick det ganska många år efter min sista förlossning…
  Lycka till när det blir dags!

  1. Undra varför man väntar så länge? I mitt fall var det nog att jag först för ett år sedan fick genom en kund veta att man kunde operera sig fri från detta … Tror ärligt att många inte tror att det är så vanligt som det är och att en förhållandevis enkel operation kan sätta stop för det. Hoppas att jag får en tid rätt så fort för vill träna och löpa utan att behöva hela tiden ha i tankarna att …

 2. Anche io l’ho fatto Michaela ed e’ andato tutto benissimo anche se per una settimana avevo un bel po di dolore alzandomi ma ne e’ valsa la pena. Non ti addormentano del tutto dicono ma io ho dormito e non mi sono accorta di niente. Buona fortuna!

  1. Chissá perché alcuni vengono addormentati del tutto e altri no … Probabilmente dipende se uno ha un assicurazione privata o no … Non vedo l´ora =) Grazie!

 3. Jag har oxå gjort den, blev nedsövd.
  Fick sova en natt för jag kunde inte kissa.
  Sen va jag sjukskriven 1 vecka p g a att jag har ett väldigt tungt jobb. Så glad att jag fick göra den här operation.
  De kommer bli jättebra

 4. Var vaken och gick hem samma dag.
  Gjorde operationen en fredag och gick till jobbet på måndagen.
  Tror inte rutinen är att söva (jobbar själv i branschen).
  Lycka till

  1. Har nämligen hört olika men det kan bero på om man har en privat sjukförsäkring eller inte … Hoppas dock att du fick något som gjorde att du ”försvann” lite för det kommer nog jag att önska mig … Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *