Tandborstfällan … =)

Denna dag har verkligen varit sådär söndags skön som söndagar kan vara om man inte har några måsten.

Jag hann med att gå till mamma och med henne ta en kortare promenad innan min tonåring vaknade vid typ 11.30 =)

Jag fick åka och handla själv för något hon, i vanliga fall, tycker är roligt orkade hon inte (gissar att för mycket sömn tröttnar ut en tonårskropp) göra idag.

Försöker tänka på att det är mycket som händer i den där kroppen och att sömn är något hon behöver.  På måndagar börjar hon något senare, jag har sagt till henne att hon skall borsta tänderna för att få det där klassiska svaret ”jag gör det sen, innan jag somnar” men så har jag nu tagit en bild över placeringen på våra tandborstar för imorgon bitti skall det bli spännande att se om hon verkligen gjorde det =)

IMG_1117

Jag gissar att hennes gula tandborste inte har flyttats en mm. , en slutsats jag grundar på tidigare erfarenheter kring liknande ”jag lovar” =)

Som du ser finns det potential för att bli detektiv i mig =)

Dags att sova här, buonanotte …

 

2 thoughts on “Tandborstfällan … =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *