Morgonmöte & ett litet shopping tips …

Startade min tisdag med en tidig morgonkaffe med Tania och vi är nu anmälda på en morgonföreläsning den 8/9 på 90 minuter om sociala medier.

Det skall bli intressant att höra vad som sägs och vilka verktyg man får med sig gällande något så viktigt för oss alla som använder oss av det i mindre eller större utsträckning som en kanal för marknadsföring.

IMG_7733

Bilden nedan lånad av Tania @pttania

IMG_7782 2

På jobbet sprang sedan tiden iväg fram tills jag fick kramper i magen för då stannade istället den istället.

Som tur är kom Karolina, Klara, Sol och Filippa sista 30 minuter så att jag fick fokusera lite på annat.

Dessa 4 tjejer skall nämligen ordna en bloppis och här nedan kommer lite info om du bor i Borås eller i närheten och vill ta möjligheten att shoppa billigare kläder/skor/accessoarer till dig själv eller någon annan i familjen.

201708180846278420_sbig
Var? Brygguset, våning 2

När? Torsdag 7 september
Tid? 18.00-20.00

Två lyxiga goodie bags lottas ut bland alla som handlar så rekommenderar att gå dit för chansen till bra fynd.

Passade på att ta ett kort på dessa drivna tjejer <3

IMG_7789

Unga, drivna och med sociala medier och mode som ett gemensamt intresse.

Vore själv glad om jag kunde närma mig att ta sådana fina kort som de tar (kan inte riktigt förstå var de hittar alla fina filter som gör att alla kort ser ut som tagna från en professionell fotografering.

Själv är jag glad att idag kunna överföra bilderna från systemkameran till mobilen och försöker att inte analysera hur detta är möjligt men å andra sidan förstår jag inte ens hur det är möjligt att höra min systers röst genom en telefon när hon bor i Italien =)

Nu skall jag nog ta en Treo till och ta ett varmt skönt bad innan jag skall njuta av lite teve medan Nicole gör detsamma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *