Att undvika att titta in på sociala medier …

Som de flesta barn och tonåringar som fortfarande är för unga för att börja sommarjobba så är Nicole ledig och har de sköna sovmorgon jag aldrig hade då jag alltid har varit morgonpigg och har haft hund att ansvara för.

Igår kväll frågade hon med cocker spaniel ögon om jag kunde köpa jordgubbar till frukost så kl. 7 satte jag mig i bilen och åkte till ICA för att köpa just de till henne <3

Processed with VSCO with a5 preset

För några dagar sedan var det en stor brand på vår ICA mitt i stan så nu måste man ta bilen för att gå och handla. Själv är jag lycklig lottad över att numera ha bil men hur gör alla de äldre människorna som inte har samma möjlighet? Kommer någon liten provisorisk ICA att öppna i stan eller hur hanterar man det nödvändiga att alla skall kunna handla?

Solen skiner utanför och det sista jag skall göra är att titta in på facebook för att där se ”alla” som har semester, som njuter av lediga dagar och kvällar i sina stugor, på sina båtar eller på sina semestrar. Lätt att bli bitter då och bitter är nog precis vad jag i skrivande stund är tråkigt nog =)

Ikväll skall jag dock sätta mig med något så spännande som  att skriva ett CV för att en dag kunna ha de där 3 veckors sammanhängande semester som jag tror att de flesta i min ålder faktiskt behöver, ja, åtminstone mer än 1 vecka i taget =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *