Ett frieri utöver det vanliga …

Direkt efter jobbet idag åkte Nicole, Knut och jag till Landvetter för att hämta upp mor som har varit hos min syster i Italien i 2 veckor.

Precis där man väntar in de som anländer la jag märkte till en man som hade svarta byxor, vit skjorta, svart fluga och svart väst på sig och så höll han en bukett blommor i handen. Kunde inte annat än att tänka på att han verkade gå ”all in” och romantiserade för mig själv att han kanske tänkte fria till henne när hon anlände.

Jag hann tänka tanken om en orkester som spelade samtidigt när mor kom med sina resväskor, lite skakis efter en flygresa som kantades av blåsväder. Så fort vi kom ut från dörrarna såg jag direkt några män som verkade just förbereda sig för en spelning så stannade upp och frågade (med min dotter som blängde lite för att hon tycker att jag är lite smått pinsam =) Frågar man inte så får man inte reda på något så jag fick reda på att en man skulle fria till sin tjej och de skulle just spela för detta frieri.

De ville att jag skulle vara med på kortet men avböjde snällt och sa till de att spela extra bra så att tjejen skulle svara JA.

IMG_2102

Flygplatser förknippar jag med tårar och glädje för det är här man följer varandra med blicken när någon skall åka iväg med en klump i magen, det är här man väntar ivrigt på att se den ”någon” (oavsett om det är ens barn/käraste/ eller någon annan man håller extra om) komma ut med ett leende på läpparna och det är här en tjej/kvinna denna onsdag kväll kommer att bli överraskad med ett frieri, förhoppningsvis en som kommer att göra henne helt fantastisk lycklig <3

Ett tummen upp för det engagemanget som mannen visar prov på i detta och mor ville stanna kvar och titta vilket hon dock inte fick göra =)

Har någon friat till dig och hur gjorde han/hon det?

Nu är jag lite trött efter en massa tid i bilen och jobb så skall snart hoppa i badkaret och njuta av den där stunden som är lite helig för mig på kvällen <3

 

2 thoughts on “Ett frieri utöver det vanliga …

  1. Min man ♥ friade till mig på min 40 årsdag, jag trodde han skulle hålla ett vanligt tal, men det, blev frieri, jag fattade först inget, jag som oftast grinar när det är tal och dylikt, fällde inte en end tår ;) men fick knappt heller fram ett ord, detta var det bara han och en kompis till oss som visste,om detta,
    så jag och min 58 gäster blev alla lika överraskade ♥♥♥ och nu är vi gifta sen 29 Feb 2012 gifte oss på skottårsdagen efter som vi aldrig oftast kommer til skott, han friade 2009 ;))
    Var du gift eller förlovad med N´s pappa?

    1. Det var romantiskt av honom för överraskningar är roliga att få när det handlar om positiva saker <3
      Vi var förlovade men har nog aldrig varit den som vill gifta sig om han nu inte är väldigt rik och hoppar över det där med äktenskapsförord =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *