Den där annorlunda tapeten som jag bara ä l s k a r …

Nicole och hennes kompis Holly har blivit hämtade av Linda (Hollys mamma) för att åka hem till henne i Göteborg dit jag ansluter mig imorgon. Anledningen till att jag och Knut väntar först till morgondagen är att jag inte vill att Molly skall vara själv inatt <3

Det är nämligen just i Göteborg som Midsommarafton och Midsommardagen skall firas i år och vi som de flesta andra hoppas på åtminstone uppehåll för att kunna fira denna sommardag delvis utomhus så som traditionen vill.

Skall nu njuta av ett skönt varmt bad men först tänkte jag svara på åtminstone en fråga som rör min ”nya” hall.

Får nämligen mail med frågor kring mitt sovrum & hall så sök gärna på ”sovrum make over” eller dylikt här i bloggen så kommer du med all sannolikhet till just de inläggen med länkar till vissa inredningsdetaljer.

Som vissa av er vet så är det min väninna Ulrica Green med sin sambo Hans som har tapetserat, målat och gjort den make over på sovrummet och hallen i vår lägenhet som var ett nybygge när vi flyttade in för 1 1/2 år sedan.

Jag valde vid inflyttningen läckra tapeter men som jag med tiden vantrivdes med då jag såg att färgerna skar sig mot de möbler jag hade köpt så en make over för att rätta till valet av färger var något jag verkligen längtade efter.

IMG_0801

IMG_0802

Tapeten i hallen från engelska märket Osborne & Little heter inte helt oväntad Best in Show, är inköpt hos NordsjöDesign och är bara helt amazing. Hundarna är i sammet så klappar några av de ibland =)

Från Nordsjö kommer även färgen på väggarna i sovrummet. En annorlunda sådan som byter lite färg efter ljuset. En riktig kameleont helt enkelt som är läcker och lite annorlunda på det sättet som jag själv tycker är snygg.

Synd bara att de inte viftar på svansen när jag öppnar dörren för tänk dig den känslan …

IMG_0803

Som sagt sök bara på inredning om du söker efter svar på något specifikt eller kommentera med frågan i inlägget om du undrar över något <3

Nu ett bad, lite packning inför 3 dagar i grannstaden och så kanske lite fotboll på TV.

Kram <3

 

4 thoughts on “Den där annorlunda tapeten som jag bara ä l s k a r …

  1. Låter som en mysig kväll. Blev fotboll här med hoppas du får en trevlig midsommar helg i Gbg. Krama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *