Flaskpost …

Idag har Nicole och kompisen Holly strosat runt på vårmarknaden och bland annat köpt min och Lindas mors dag present och då Holly och Linda var här en liten stund innan de skulle vidare så såg man på tjejerna hur gärna de ville ge oss åtminstone en av de presenterna de hade fixat till söndagens mors dag.

Vi fick var sin flaska och det började rätt så roligt för min dotter hade inte tejpat igen eller lagt ett snöre kring innehållet vilket gjorde det rätt så svårt att få ut de där pappren som var presenten =)

IMG_0704

Med lite vilja fick dock kompisen Holly ut de så att jag kunde läsa innehållet.

Det man skall veta är att min dotter och jag hade en stund innan ”bråkat” över att hon a l d r i g slänger tomma förpackningar eller papper.

Vår diskussion skedde dock  i samband med hennes skrivande vilket man kan lugnt säga  påverkade innehållet på flaskposten =)

Först läste jag orden Jag gillar dig M E N när jag kom till kanske inte alltid tänkte jag att jag måste ha läst fel men icke =) Så kan det bli när man som mig omedvetet väljer fel stund att ta en diskussion med sin dotter …

IMG_0706

Tur att hon kompenserade upp med de där klassiska orden för flaskpost, hahaha!

Fick äntligen även reda i presenten vad mitt namn står för, har nämligen alltid undrat =)

IMG_0709

Holly hade istället skrivit i sin kärlekshyllning till sin mor att det bästa med henne är att förutom att ha henne som mamma att hon framförallt kommer att bli den bästa mormor till sina barnbarn vilket gjorde att jag vek mig i två av skratt.

Om jag fick en gilla men inte alltid så fick Linda reda på att Holly ser henne redan som en bra mormor =)

Idén med flaskpost är otroligt gulligt men lärdomen för min del är att inte ”bråka” samtidigt som en present fixas (var dock omedveten om den dåliga tajmingen)

Linda och Holly har åkt till Lindas familj för att umgås och Nicole har kommit och kramat mig då hon kanske skulle vilja skriva om orden men å andra sidan är det så här man känner och huvudsaken är att man avslutar med de där orden som vi båda är medvetna om varandra trots de bråk som ibland uppstår när man försöker uppfostra lite en tonåring =)

På söndag får jag en present till vilket gör mig nu väldigt spänd =)

Har du köpt något till mor? Om inte så kom till butiken imorgon för vi har HALVA PRISET på nästan allt i butiken då jag har plockat fram just en massa REAVAROR då det är vårmarknad i stan <3 Allt från espadrillos till flippisar för 399:- till utvalda örhängen för 299:- … Har öppet 10-15 imorgon <3

Nu skall jag koka mig en kopp kaffe och läsa om min fina present.

Nicole har godkänt att jag bloggade om detta <3

 

4 thoughts on “Flaskpost …

    1. Visst är den underbar <3
      Så fort de ser mig på Body Shop vet de vad jag skall köpa =)
      Roligt att du gillar den också, olja är det bästa för huden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *