När tekniken inte fungerar …

Precis hemkommen efter en fantastisk dag/kväll/natt och ville lägga ut några bilder från denna fantastiska dag i Barcelona men dessvärre går det inte att varken ladda ner kort från minneskortet eller från mobilen =(

Får helt enkelt hoppas att tekniken fungerar imorgon så att jag kan skriva det där inlägget med bilder från vår första dag som jag gärna vill dela med mig av <3

I lördags åkte jag dock från Borås till Skövde där jag mötte upp Johanna, Helén och Annika för att sedan tillsammans fortsätta tågresan till Stockholm där vi åt en god lunch på Pane Fresco uppe på Åhléns.

Fantastisk god pasta med ute terrass …

IMG_0085

IMG_0084

IMG_0087

Vi hann även med bikini inköp innan vi mötte upp Linda på Arlanda för att sedan flyga till Barcelona, en stad som de andra har alla tidigare besökt medan första gången för min del.

Bildbomb från första dagen imorgon för nu är kl. 4 och det är dags att sova <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *