När 2 blir 3 …

Ikväll var det dags åter för vår nya lilla traditionella kvällspromenad, även ikväll runt Kypesjön med tillägg av en ny medlem =), Nicoles kompis Matilda och med 2 rundor istället för 1 …

IMG_0085

När vi väl var framme så undrade jag dock om vi tillhörde samma sällskap då tjejerna körde en ”vi vill gå själva” runda för att dock gå ner i varv andra…

IMG_0087

Vilken fantastisk kväll !!! Om inte Knut hade andats som om han inte orkade mer hade jag kunnat tänka mig springa eller gå en tredje varv men han är ju trots allt 11 år snart och så var han nog påverkad av den plötsliga värmen så fick tänka på min lilla pälsboll och nöja mig med den promenaden.

IMG_0111

Riktig kvällsnjutning istället för att sitta inne med var sin dator … Tacksam för min bil <3

IMG_0110

På vägen hem berättade jag för tjejerna vad jag skall bli när jag blir stor =) Min väninna Tania inplanterade idén om ett yrke som skulle passa mig och idag pratade jag med en kund som just jobbar som det och som själv tycker att det skulle passa mig utmärkt.

Jag kanske vill bli sexolog och när jag sa det till min dotter så frågade hon med den där rösten som bara en dotter kan ha ”Mamma, du skall väl inte lära människor att ha sex?” och även om jag svarade att det inte är det en sexolog jobbar med så vet jag inte riktigt vad de gör så skall googla på mitt framtida yrkesval …

Idag har jag lagt in flera produkter i webshopen som denna blus från Fira som är en storsäljare. Söt vit blus, det perfekta sommarplagget helt enkelt som jag på bild har till Please New Classic och båda finner du hos La Vendetta Clothing HÄR.

Nu skall jag städa undan efter middagen som var allt annat än gott =)

Kram <3

IMG_0066

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *