Första löpningsturen på 1 år och konfirmationsklänning sökes …

Imorse gick jag upp vid 530 då Linda som sov över här igår skulle åka för att hinna till en utbildningskurs i Örebro där hon pluggar.

Gick och la mig igen men kunde inte somna efter att ha varit ute med Knut och det enda jag tänkte på när jag låg i min sköna säng var att jag skulle ut och löpa för första gången på ett år, vilket inte riktigt lockade. Är man otränad som jag är så vet man också att vad man nu än gör kommer det att vara jobbigt då kondition och styrka är för mig bara två ord som jag inte i dagsläge kan riktigt refererera till men även något som man snabbt kan få igång igen om man är tillräckligt motiverad.

Mötte upp min väninna Nettan och tillsammans sprang vi de 3-3,5 vilket var ändå ok för mig denna första gång. Det var inte tungt men kände verkligen att jag måste ta tag i den där operationen som jag skrev om redan förra sommaren och som jag fick papper på, ni vet den som gör att man inte läcker vid ansträngande situationer men då någon av er redan har gjort den har jag en liten fråga: är det bara om man har en privat sjukförsäkring som man får narkos under operation för tar man genom allmänna sjukvården så sker den endast med lokalbedövning? Vet du får du gärna berätta för det kan enda att jag ringer och täcker en privat sjukförsäkring direkt om så är fallet =)

Här iaf. efter förmiddagens kicka igång löpningen och nöjd med att jag inte ringde Nettan och hittade på någon dålig ursäkt som hon ändå hade sett igenom =)

IMG_0043

(Idag sprang jag i tishan från italienska Love Moschino finns i rött/orange och i vitt HÄR)

Snabbt in i duschen för att sedan tillsammans med Nicole och mamma åka till Göteborg med målet att se om vi hittade en konfirmationsklänning som Nicole gillar något som dock verkade vara omöjligt då vita klänningar lyste med sin frånvaro.

Som tur är hittade vi dock det halsbandet hon önskar sig som present så den köpte jag direkt innan regnet gjorde håret lite rufsigt på väg till Farellis där vi åt en sen lunch/tidig middag <3

DSCN9289

(Jeans: Please New Classic & jeansjacka från One Teaspoon)

DSCN9296

Nu är vi hemma igen och mina ögon går i kors, jag är verkligen helt slut så skall nu ta ett varmt bad och lägga mig tidigt <3

IMG_0055

Önskar dig helt enkelt godnatt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *