Mitt ”nya” sovrum …

Nicole och jag har bott i denna nya lägenhet i snart 1 1/2 år och först nu börjar vi sakta men säkert få till den stilen vi gillar i våra respektive rum med de där detaljerna som gör ett boende hemtrevligt och personligt.

Vi var helt enkelt ”tvungna” att bo in oss och vänta in hjälp =)  för att veta hur vi ville ha det.

Så här ser det nämligen ut när man öppnar ytterdörren och då mitt sovrum är precis det första man har framför sig när man går in så får man direkt en liten sneak peak av det.

IMG_9655

Ulrika och Hans kom förbi en stund även idag för att sätta upp ramar, en spegel och min fina tavla. Skulle jag ha själv mätt ut hur de där ramarna skulle ha hängt så hade det inte sett så estetiskt tilltalande kan jag lova =)

Jag valde till slut bort de vackra rutiga kuddarna i off white och svart och Ulrika tog fram min egna från Kamelo som annars var i vardagsrummet. Att flytta på saker man redan har skapar en nyhetskänsla …

IMG_9627

IMG_9631

Molly Ä L S K A R alla fluffiga och mjuka kuddar som hon kan gömma sig bakom …

IMG_9661

IMG_9634

Letade fram gamla svart/vita kort och så hittade jag även den porträtt i profil i som Nicole och jag tog på Disney när vi var i Orlando på semester  för typ 9 år sedan.

Min syster har en massa kort i ramar på oss alla i sitt hem medan jag har knappast haft några framme men nu så …  Jag kanske sover ännu bättre när jag kan säga godnatt till alla <3

Denna underbara personliga tavla har åter  fått sin plats i mitt sovrum. Älskar den lika mycket idag och det är Hannele som gjorde den genom att använda ett kort på mig och så måla och lägga gömda och synliga texter på den för den personliga feelingen som jag tycker gör något väldigt speciellt.

IMG_9596

Denna nya väldigt coola lampa kommer från Bettys. Försökte kolla på deras hemsida om de har webshop vilket inte verkar vara fallet men du kan säkert ringa och beställaom du vill ha en likadan. Tror att den låg på under 700:- …

 När allt är lite soft så behövs ibland någon inredning med lite klös i =)

IMG_9641

Inredningen i fönstret (förutom skorna =) kommer också från Bettys. Den lilla lampan är alldeles perfekt då den ger ett mysigt soft ljus då det är viktigt för mig att sovrummet har en skön och snäll belysning (ni fattar vad jag menar kanske =)

Krukorna och vaserna kommer också från Bettys och likaså överkastet och de ljusrosa kuddarna.

Underbara nyanser som framhäver varandra och Bettys hemsida finner du HÄR.

IMG_9669

Lånade Nicoles täcke med hennes nya vita lakan från Erlandssons Garn för att jag måste köpa egna vita. Behöver du ett dubbeltäcke så kostade hennes endast 500:- och lakanen var också på rea så titta in på Erlandssons om du behöver kuddar, täcken eller lakan.

Har även fått frågan gällande färgen på väggen som ändrar sig lite beroende på ljuset som kommer in i rummet. Den kommer från Nordsjö design och heter Timjan. Älskar att den är täckande och matt och nyansen gör verkligen att den guldiga gaveln syns ännu tydligare.

IMG_9668

Har jag missat något så återkommer jag till det men just nu går jag bara fram och tillbaka till sovrummet för att bara titta in och njuta av mitt vackra rum.

Det enda som saknas är nu heltäckningsmatta eller mattor men Rom byggdes inte på en dag och detta hade aldrig blivit gjord om jag inte hade fått den ovärderliga hjälpen jag har fått.

Kan inte sluta och tacka Ulrika och Hans men gör det IGEN för är man själv som jag är så behövs handlingskraftiga personer som tar tag i det man själv bara önskar blir gjort =)

Nu skall jag njuta av en kopp kaffe och bara mysa <3

10 thoughts on “Mitt ”nya” sovrum …

 1. Förstår att du är nöjd, verkligen superfint! Var kommer den fantastiska sänggaveln ifrån?

  1. Tack Eva, så nöjd så <3
   Ja, sänggaveln köpte jag till mig själv när jag flyttade till denna nya lägenhet så en riktig annorlunda sådan =)

 2. Så fint det blev☺Toppen fin färg på väggarna.
  Sänggaveln är helt fantastisk.
  Trevligt när du har med lite inlägg om inredning.
  Kram.

 3. Hej

  Det är så snyggt, du har ” de där ” med stil och cool inredning i dej. Härligt att det är klart till din syster kommer till dej och hälsar på
  Kram

  1. Tack Nettan <3
   Ja, så tacksam och glad över att det som kommer att bli deras rum i 3 dagar är klart och denna vecka blir hallen omgjord med nya tapeter och ny färg =)
   Kram

 4. Supersnyggt och mysigt. Sänggaveln är magisk.
  Tror att örnlampan kommer ifrån Watt och Veke och kostar 995kr.

  1. Tack Ulrika <3
   Märket stämmer då jag känner igen det när du skrev det och priset mindes jag inte då jag köpte lite mer än bara den men det kanske är den i fönstret som låg på 700:- och jag blandade ihop de =)
   Lite förvirring helt enkelt =)
   Gaveln var min egna inflyttningspresent så glad att den syns mer med en icke guldig tapet bakom som gjorde att den försvann lite ... även om det låter kanske märkligt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *