Sharon Stone 59 …

Vet att jag har berättat om detta tidigare men när jag hade precis flyttat till Sverige var jag med några andra i samma ålder på bio för att se den berömda filmen ”Basic Instict”.

När jag såg ett par i 70 års åldern sittandes bredvid mig tyckte jag att det var märkligt att de just valde denna film men så försöker jag vara öppen sinnad och tänkte att det är kanske precis en erotisk thriller de ville se. Som ni kanske minns börjar filmen med lite sex och ett mord i sängen vilket följdes av att mannen i paret frågar mig lite försynt ”är detta Änglagård?”

Nej, långt ifrån en svensk idyllisk film så de hade gått fel helt enkelt men de stannade och såg hela filmen.

Berättar detta då jag kommer alltid att förknippa skådespelerskan Sharon Stone som hade huvudrollen i filmen men den lilla roliga händelsen.

Gissa åldern på henne idag?  59 …

3F82400600000578-4436702-A_good_cause_On_Saturday_Sharon_Stone_59_stepped_out_at_the_Oran-a-87_1492925741223

Bellissima helt enkelt!

 

2 thoughts on “Sharon Stone 59 …

  1. komiskt har också gått in på fel bio nån gång och det tar ju en stund innan polleten trillar ned.

    1. Det kan ta en stund det där =)
      När jag var liten fanns det en serie typ som Black Beauty som hette istället Furia och jag pekade när jag gick förbi en affisch att ”den filmen vill jag se” högt och tydligt på en av Bolognas stora gator men istället var det en porr film med en häst inblandad … Hahaha! Undra vad folk tänkte =) Nu finns inga sådana biografer kvar tack och lov … =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *