Something magical …

På måndagar är butiken stängd så dagen spenderas med att jobba hemifrån vilket känns verkligen väldigt mysigt denna regniga måndag med en massa syre i luften (kände det när jag gick ut med Knut).

Idag skall jag nämligen börja jobbet med att sätta mig in i den nya webshopen som vi skall öppna inom 1 månad. Samma varor så klart som du kan köpa idag men vi byter leverantör på plattformen och går över till en som vi kan själva ändra och uppdatera framsidan på mycket oftare än idag. Detta är också anledningen till att vi inte har bytt till någon sommarkänsla ännu på första sidan även om artiklarna är det.

IMG_9503

Köpte mig en av de nya ljusen som levererades förra veckan från Damselfly (säljs bara i butiken)  för känner att ibland behöver vi alla påminna oss själva om det självklara förutom att doften från dessa ljus är lika magical som orden <3

IMG_9505

Så med en katt som tittar ut och en hund som just nu äter efter att ha fått sin morgonrunda kan jag nu gå över till lite arbete och önskar dig under tiden en helt underbar måndag …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *