Vimplar, tårtor och Lovers & Friends …

Ikväll har Nicole och jag suttit och beställt vimplar till hennes konfirmationsfest i mitten på maj för efter kyrkan blir det en god buffé och tårta för familjerna hemma i Nicoles andra hem som är betydligt större än min bostad.

Så roligt att vi blir ca 20 och kul att för en gång skull inte komma själv från min sida men att ha med mig både mor och syster och hennes pojkvän.

Jag har fått i uppdrag att köpa tårta men hur skall en konfirmationstårta se ut?

Får nog googla och sedan kontakta ett bageri som jag vet har levererat riktigt fina sockerbomber då tårtan skall inte bara vara god men även snygg =)

Mor som skall självklart vara med då kom in och hälsade på innan hon skulle på någon föreställning på Saga Teater med en väninna och hon hade på sig den underbara Karl Lagerfeld t-shirt som hon fick från mig och Nicole i födelsedagspresent då hon i lördags fyllde 68.

IMG_8260

Som du kanske förstår så tycker varken hon eller jag att man skall klä sig ”tantigt” om du förstår vad jag menar med ordet …

Apropå kläder har vi idag fått leverans från vårt nya amerikanska märke, Lovers & Friends, ett känt märke i USA som jag aldrig hade hört talats om innan jag upptäckte deras bilder och kläder <3

Hur gulligt är inte namnet? Kläderna är helt fantastiska och älskar att ha i sortimentet brands som inte finns i var och varannan butik & webshop.

Tröjan på bilden är just från Lovers & Friends & hatten från Lack of Color <3

IMG_8266

Jag älskar hatt och dessa används ofta till fina somriga klänningar och blusar men även till kavajen och kappan på hösten.

Jeansen är från Miss Me och de sitter såååå hårt! Förstår inte hur man så enkelt kan gå upp 4-5 kg?  Vet du vad jag gjorde när jag gick ned i vikt? Jag åt frukost, en proteinshake från Herbalife eller en acai bowl och på kvällen en glassbåt =)

Tror att jag skall köra den dieten igen för i maj skall jag iväg några dagar med några snygga kvinnor i min ålder som tränar och lever sunt medan en annan tillhör inte riktigt den ligan, än …

Nu skall jag googla på tårtor apropå sundhetsgraden och passar på att önska dig en trevlig kväll <3

4 thoughts on “Vimplar, tårtor och Lovers & Friends …

  1. Varför inte en snygg bibeltårta, hur coolt är inte det ;) i guld och svart t.ex, med italiensk touch ;)

    1. Ja, det skall jag föreslå till dottern =) Vet inte bara om det kommer att gå hem men gillar att få med kanske något ord på latin på den =) Hmmmm … skall definitivt kolla upp <3

  2. Vet ett ställe där du kan få både smak och utseende precis som ni vill ha det. Gå in och kika jag har smaker både bröllop och födelsedagstårta från henne och kan gå i god för både utseende och smak.

    http://www.flickornaikoket.se

    1. Tack Pernilla, min väninna Tania har också tipsat om de så skall gå in och kolla när Nicole är bredvid mig. Vågar definitivt inte välja en tårta utan henne =) Tack! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *