Lite terapi runt Pickesjön …

Det finns få saker som slår en promenad runt min älskade Pickesjön så häromkvällen tog jag och en vän bilen för att just njuta av en kvällspromenad med Knut.

DSCN8139

Gillar kortet ovan då man inte ser något =)

DSCN8146

Hela söndagen och måndagen tillbringade jag nämligen i Juicy Couture mysdress  (vissa finns även några på REA) och tisha från Karl Lagerfeld under för jag tycker verkligen att tar man kostnaden för en sådan här dyrare mysdress och delar priset med antalet ggr man använder den (om man är mig iaf.) så blir det en av de bästa inköpen du har gjort till skillnad från fest topparna som jag för flera år sedan gick och köpte utan att jag aldrig festade =)

Ni vet när man shoppar efter önsketänkande och inte efter hur man själv lever …

Syret, utsikten, älskar det <3

På fötterna Superga och jackan är från Don Vanquisher.

Att gå en promenad är bättre än den där tabletten för blodtrycket jag äter dagligen för jag bara känner hur skönt jag mår av lite syre i denna miljö…

DSCN8154

DSCN8151

DSCN8157

Knut sprang bredvid och tanken att jag sprang milen bland annat här förra sommaren känns väldigt avlägset … Dags att ta tag på det alla gjorde 2/1 nu några månader efter alla andra? =)

Ikväll skall jag på föreläsningar och inspiration på Åhaga så ser fram emot att bli motiverad och peppad i att Må Bra <3

Nu skall jag jobba på här i butiken <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *