Inspiration på att Må Bra …

För några veckor sedan hade jag en tävling här i bloggen där vinsten var 2 biljetter till DENNA inspiration kväll.

DSCN8163

Hoppas att du som vann njöt av kvällen för det gjorde jag/vi.

Självklart gick jag dit  nämligen också i sällskap med Tania för att själva bli inspirerade i något som är så viktigt som ”vårt välbefinnande” oavsett om det handlar om träning, kost, psykets krafter  eller att klä sig rätt för sin egen kroppstyp och genom detta trivas bättre i den klädsel man köper.

Olika teman men med det gemensamma målet att vi skall må bättre i oss själva för oss själva.

DSCN8160

Det var många tjejer och kvinnor som hade köpt biljett till denna denna kväll på Åhaga med 3 fantastiska föreläsare som delade med sig av sina kunskaper i sina ämnen.

Leila Söderholm pratade om träning och hur lätt man kan smygträna utan att för detta behöva en massa olika träningsverktyg men förutom det delade hon med sig om tankens krafter när det gäller att hitta motivationen för den kommer inte som vi tror på måndagen eller till Nyår, motivation är ett beslut man tar.

IMG_6813

Nästa duktiga föreläsare var Katarina Ahltin som har titeln stilexpert och som ikväll delade med sig av sin fruktkorg =)

IMG_6815

De flesta har kanske sedan tidigare jämförelsen med olika frukter beroende på vilken kroppstyp man är: att se ut som en päron, ett äpple, en ananas, en morot eller en purjolök (dessa två sista erkänner jag att jag aldrig hade hört eller läst om).

När hon tog upp på scen 5 olika gäster som fick blåsa ballonger i olika storlekar för att tydligt visa vad som kännetecknar varje kroppstyp blev jämförelsen med frukter väldigt tydligt och samtidigt gav Katarina tips på vad alla kroppstyper borde tänka på när det gäller val av kläder.

Att få konkreta tips som åhörare är väldigt givande för här handlade det inte om att gå till ett gym, här handlade det om att lära sig att framhäva eller dölja genom att markera de områden på kroppen som är mindre och att tona ner de som är större.

Katarina bloggar HÄR om du vill få lite råd och tips i ämnet.

Passar på att tipsa om märket Hale Bob för där finner du klänningar och blusar som genom printet ser till att du ser smalare ut där du vill vara det och får former där du önskar de. Det handlar helt enkelt om att ”lura ögat”, om att skapa en illusion, en sådan jag behöver just nu då jag har lagt på mig lite ”too much”.

Får bara ta tag i det och bli av med de inom slutet på maj iaf. för då skall jag iväg en långhelg med vältränade kvinnor.

IMG_6821

Tydligt under pausen var också att det blev en liten kö till Katarina då många var nog intresserade att höra vilken kroppstyp hon tyckte att var och en av de hade.

Man vill inte ta risken att klä sig som en päron borde om man är en purjo om du förstår =)

DSCN8164

En intressant, givande och väldigt trevlig kväll med fantastiska Mia Törnblom som sista föreläsare kring ”vårt inre” (skall blogga lite om hennes konkreta tips imorgon) och med välfyllda goodie bags att plocka upp vid hemkomst.

DSCN8174

Nu skall jag sitta upp en stund och titta lite på tv, Nicole har lagt sig liksom våra små djur <3

Buonanotte …

 

One thought on “Inspiration på att Må Bra …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *