Drinkar och crème brulé …

I ett par dagar har jag haft problem med mitt seende och troligtvis pga. det så har jag haft en otrolig huvudvärk/migrän.

Stoppade därför i mig ett par Treo igår då Tania, Foroogh och jag hade bestämt sedan tidigare att gå ut och äta vid 19 tiden. Valde att bita ihop så länge jag orkade …

Den läckra t-shirten (sedan idag i webshopen) kommer från Karl Lagerfeld, 799:-, älskade jeans från One Teaspoon, bälte Hermés och de ursnygga stövlarna är från Af Klingberg.

IMG_6654

IMG_6657

Då underbara Foroogh äger och driver salong Chic Lady så fick jag lov att nyttja hennes kunskaper genom att hon la en enkel och snabb make på mig då jag är annars så dålig på att piffa till mig.

Ser likadan ut en söndag morgon som nyvaken som en lördag kväll ute =)

Har sagt och tänkt så många gånger på att jag önskar lära mig en basmake som jag kan få till på några minuter och som framhäver och döljer det som skall framhävas eller döljas.

Att det skall vara så svårt att få till handlingen i att göra det också…

Vi gick till Viskans Vinbar där vi startade med lite drinkar och en charkbricka att plocka ifrån.

IMG_6694

IMG_6674

IMG_6695

Vi gick från en förrätt till en dessert som vi alla ville ha <3

IMG_6696

Medan Tania och Foroogh beställde in några fler mumsiga drinkar så avstod jag då jag tål ingenting och då huvudvärken var på gång igen.

Efter en stund kom några fler tjejer till vårt bord och jag passade då på att resa mig och gå hem då Treon hade släppt och jag kände bara för att gå hem och lägga mig. Pensionärsvarning, i know då jag är ofta lite ”sådan” även utan huvudvärk =)

Mysigt att bara sätta sig och njuta av trevligt sällskap och lite mat en lördag kväll istället för att stänga in sig hemma.  Tack tjejer för igår!

Imorse kom Molly som vanligt väldigt tidigt men idag så var klockan åtminstone en timma senare då vi har ställt om klockorna. Följden är att hon väckte mig 6 trots att klockan egentligen var 5 …

Tog ner till butiken de 3 sista guldiga stolarna från THG som är mina egna och som jag har 4 av att sälja för 3500:- för alla 4 om någon är intresserad (annars får de vara på kontoret på jobbet)

Här ser ni de i min ”gamla” lägenhet och då vi aldrig satt i köket så är de inte ens använda. Maila mig på michelacastellari71@gmail.com om du är seriöst intresserad.

DSC_00341-670x925

Efter att ha lämnat de i butiken gick Knut och jag en liten promenad i Annelundsparken för finns få saker som är bättre än en skön tidig morgonpromenad en söndag.

IMG_6714

Maximal njutning och start för Knut och mig.

Nu skall jag dock tvätta lakan och lite annat och försöka plocka undan allt dom har plockats fram =)

Önskar dig en trevlig söndag <3

2 thoughts on “Drinkar och crème brulé …

  1. Hej

    Inget skoj med sådan huvudvärk, hoppas det är bättre nu. Vilken fin morgonpromenad med solen strålar…
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *