La Vendetta Clothing goes to Sigtuna …

 I samarbete med www.lavendettaclothing.se & www.mikkas.com

Som du kanske har tidigare läst så skall La Vendetta Clothing och Mikkas bjuda på kundkväll i Sigtuna så hoppas att du kan komma och självklart får du ta med dig väninnan, dottern/mamman eller den personen

Du är välkommen självklart när du vill under de tre timmarna som vi har öppet och vi kommer att ha vår kundkväll i Mikkas nya lager.

Datum: 2/4    Plats: Stora Brännbovägen 15   Tid: 16-19

12646969_870631976367756_5570313824092751846_n

mikkas_logga_svart

Kommer att fylla bilen med både nyheter och rea, både kläder och skor men om det är så att du redan nu vet att just det plagget hade du velat prova så kan du maila mig på info@lavendettaclothing.se så skall jag försöka komma ihåg att ta med mig just den.

Passar även på att berätta att lavendettaclothing.se har fram till måndag kväll fri frakt <3

fraktfritt

Två dagar kvar så skall jag få åka hem till Bologna och träffa min syster och syskonbarn!!!!

Måste visa den söta valpen som två tjejer kom in för att visa då de hade tidigare varit här och hälsat på Knut och berättat att den ena av de skulle hämta en valp (en blandning mellan pomeranian och chihuahua) och som alltid när jag ser en blir jag så sugen <3

IMG_8817

Snart skall jag stänga för dagen (öppet imorgon 10-15) så skall jag hem och packa ner alla presenter som nu är färdigköpta =)

Lite som en Julafton i mars månad =)

I samarbete med www.lavendettaclothing.se & www.mikkas.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *