Choupette, en katt bland fashionistor …

Molly sitter här på bordet medan jag bloggar och hämtar gång på gång sin lilla leksaksmus som hon vill att jag skall kasta till henne så att hon kan apportera, något som är nog vanligare i hundvärlden än hos katter.

Och om hon nöjer sig med denna syssla så finns det katter som åker första klass runt hela världen, som modellar och som har varit på omslaget på Cosmopolitan och Vogue .

Den världskända katten har dock en husse som är en av de stora mode ikoner: Karl Lagerfeld, mannen som gjorde Chanel till en av de lyxigaste märken i hela världen men som även har designat för Fendi.

nrm_1410291642-choupette

Karls berömda katt heter Choupette som även har författat sin egna bok som du kan beställa HÄR. Självklart skall även vi beställa den <3

51UHlEFTw6L._SX411_BO1,204,203,200_

Karl och Choupette är ett varumärke i sig vilket Karl Lagerfeld bevisar då han ofta hedrar sin katt i sina kollektioner genom t-shirts, plånböcker och övriga accessoarer.

Titta in HÄR så förstår du vad jag menar oavsett om det handlar om en cool tisha …

IMG_6044

… eller en rosa clutch <3

IMG_0063-682x1024

(Klänning från For Love and Lemons & boots från El Vaquero)

IMG_0097-980x653

Se bara när Kendell Janner gick på maskerad vilka hon och väninnan klädde ut sig till men så är de inte de enda som har valt att klä ut sig till de under åren.

1446409699_kendall-zoom

Ett fantastiskt märke från en av de största inom modevärlden.

Självklart har jag själv en av de tishorna med en katt på för Molly tror att det är hon som är modellen och inspirationen…

IMG_2798

 Avslutar med en bild på dagens mest eftertraktade model, Gigi Hadid som stilsäkert har på sig denim från One Teaspoon och just en clutch från Karl

karl-bag-gigi-hadid_14544

Nu ligger min lilla i famnen och sover och jag älskar att ha både katt och hund <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *