Att sola i tropikerna i 13 minuter …

Imorse gick jag till ett solarie i vår centrum där en helt ny solarium har kommit till och självklart ville jag prova just den.

Log när jag såg att jag kunde välja mellan tropisk sol, medelhavssol och klassisk sådan. Förutom det kunde man lägga till vattenbris, aroma dofter och andra roliga alternativ som jag aldrig har sett i ett solarie.

När jag sedan stod i butiken och fick leverans uppmärksammade killen att jag såg brun ut och frågade om jag hade varit vid tropikerna. Log och sa att det var precis där jag hade varit (i 13 minuter dock) då jag tryckte på just det exotiska alternativet =)

IMG_5834

Skönt med lite ljusterapi, lite färg och den sköna stundens avkoppling <3

Nu skall jag ta ett bad och titta på en spännande dokumentär …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *