Save the date: La Vendetta gästar Sigtuna …

Nu är jag verkligen ute i god tid men om 1 månad, den 2/4 kommer delar av sortimentet från butiken/webshopen lavendettaclothing.se samt mikkas.com att åka till Sigtuna då min väninna Mikaela (hon driver och äger en webshop) och jag tänkte bjuda på ett litet event för er som bor i närheten av Sigtuna eller som känner för en utflykt en vanlig söndag eftermiddag då våren är ett faktum och känslan av nytt i garderoben smyger sig fram  allt tydligare.

Självklart kommer jag att ta med mig lite vårigt/somrigt från märkesrean samt underbara nyheter då jag hinner få in en hel del tills dess.

Om du vet redan nu att just det hade du velat se/prova live så kommentera gärna med vilket plagg/sko det är så ser jag till att den packas i bilen  (om det inte säljs under tiden) för att tillsammans med mig åka på turné.

Preliminärtiden är 17-20 den 2/4 och vi kommer att ha detta event i Sigtuna men återkommer längre fram med detaljer kring det.

Mikaela och jag önskar kunna göra detta 4-6 ggr om året om vi ser att intresset finns från er kunder/följare men självklart även för att vi får då en extra möjlighet att träffas, umgås och planera några kommande projekt.

Hon är också tjejen (ung men med 3 barn) som har en fantastisk klädstil (hon handlar en hel del hos mig =) och som var med mig när jag gjorde flera inköp i Köpenhamn.

IMG_6194

Hennes vardagsstil är en oversize tröja, denim i skinny model och coola boots, eller skönaste Mou Boots.

Vet att jag ”tjatar” om detta men glöm inte att endast kortbetalning fungerar som betalningsalternativ i webshopen då vi ändrar till en nyare faktureringstjänst hos Klarna.

Hela den outfit hon har på bilden ovan kommer från lavendettaclothing.se (tröja från For Love and Lemons, jeans från Circle of Trust och boots från Toga Pulla).

Oversize tröjor byter hon ut mot mot blusar/skjortor och då kommer Hermés bältet fram =)

Tror att det är precis så jag skulle kunna sammanfatta hennes snygga vardagsstil <3

Skriv gärna in i almanackan om du är lite old fashion som mig eller i mobilen att du är upptagen ett par timmar den 2/4 och självklart kan du ta med dig väninnan, systern eller mamman. Mer info om ca ett par veckor.

 

4 thoughts on “Save the date: La Vendetta gästar Sigtuna …

 1. Hej Michela Har aldrig kommenterat men nu så,…
  Åh detta i Sigtuna vill jag hemskt gärna joina med tanke
  på att jag helst vill prova plagg innan jag köper /
  beställer via webbsaiter är inget jag orkar…
  med allt vad innebär av eventuella returer osv
  Please låt mig få komma o kika på allt fint ni har?! :)
  Trevlig helg!

  1. Vad roligt Sanne att du vill komma <3 Återkommer med adress och exakta tider.
   Jag förstår känslan, är den som skulle gå back på att handla online då jag skulle aldrig ta tag i returer om något inte passade.
   De som dock köper online har nog vanan inne och uppskattar fördelarna med det istället.
   Trevlig helg till dig med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *