Den mänskliga faktorn om fel namn …

Årets Oscarsgala kommer att bli ihågkommen som den då det som ej får hända just inträffade och detta pga. den där mänskliga faktorn som kan leda till just en väldigt pinsam situation för alla.

HÄR kan du se på vad som nu har kallats tidernas största Oscarsskandal ifall du har missat detta.

warren2-jpg

Självklart pinsamt och chockande för alla bakom ”La La land” deras film ropades som vinnaren till priset som Bästa Film och som mitt i tacktalen få höra att ett fel hade inträffat då fel kuvert hade givits till Warren Beatty och Faye Dunaway och självklart tråkigt för alla bakom ”Moonlight” som fick vinna på ett annorlunda sätt.

Det mänskliga faktorn kommer vi aldrig ifrån men tycker att alla hanterade det med värdighet och med stor respekt för varandra.

Skulle inte vilja vara den personen som gav fel kuvert för misstänker att den ansvarige hur mänskligt ett fel må vara kommer att få höra både det ena och det andra …

Jag låg i soffan hela natten med direktsändningen från galan i datorn och även om jag somnade till då och då följde jag nog det mesta.

Apropå en liknande situation så går det inte heller att inte dra en parallell till det ännu pinsammare situationen då fel Miss Universum anges som vinnaren, får sin krona och blommor och vinkar till alla för att efter minuter som måste ha känts som en evighet få höra framför alla där på plats av arrangören att ett fel har begåtts och att det är tvåan som var visst vinnaren.

Se det klippet HÄR och i jämförelse med det så tror jag att skandalen på årets Oscarsgala känns kanske något mildare …

crown-remove

 

Annars tycker jag att Oscarsgalan bjöd på en del skratt lite på bekostnad av President Trump, vilket alla nog anade men så var inslaget med turisterna inne på galan rätt så charmigt även om de nog var i chocktillstånd …

Se det inslaget HÄR

Nu skall jag ta en lunch med Linda innan hon lämnar oss här för att åka tillbaka till studierna i Örebro.

Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *