Att prova den snyggaste klänningen …

Varje gång vi kommer fram till en sådan där dag som innebär att man som butik skall uppmärksamma den så får jag någon slags ”prestationsångest” för tycker att precis alla fixar och kan så mycket mer än vad man själv kan och då jag är själv med allt (Julskyltningen fixade dock Ulrika tack och lov <3) och kan inte bara spendera en liten förmögenhet på att göra det jag kanske hade helst velat göra så blir jag ännu mer stressad.

Ni anar inte hur bra jag hade varit om jag hade fått ta ut svängarna =)

Igår kväll bytte jag om skyltdockorna och tur att leveransen från For Love and Lemons anlände igår så att jag kunde få på en av de de urläckra röda underkläder med hjärtan, den andra den fantastiska klänning från samma märke medan den tredje fick en av våra alldeles nylevererade mysdressar från Juicy Couture.

Rött och rosa, en kombination som egentligen låter sådär men som helt klart fungerar <3

IMG_4569

Kommer nog att ändra lite, lägga till och ta bort innan jag är någorlunda nöjd för även om vi inte säljer chokladpraliner, rosor eller nallar som kanske anses vara klassiska Alla Hjärtans dag presenter så har vi som tidigare nämnt vackra, söta och sexiga underkläder från både Marlies Dekkers och For Love and Lemons.

Igår provade jag det vita settet som levererades igår och vitt är alltid så snyggt <3

IMG_4552

Kimonon på bild finns i webshopen i svart HÄR (1/s och 1/m kvar) och kan även användas på stranden, att ha på dig till din bikini när du förflyttar dig om du vill känna dig lite mer klädd …

Klänningen provade jag imorse när jag kom till butiken och den är så mycket snyggare live än på bilderna då alla de snygga detaljer försvinner lite på bild. Den sitter självklart snyggast på någon som har en mindre byst för då är urringningen bara vacker medan på mig blir det lite för mycket av den =)

IMG_4526

Den måste vara en av de snyggaste klänningar jag har sett, en konstverk som kan  hänga synlig i sovrummet när den ej används… En sådan här klänning skall definitivt inte gömmas i en garderob …

Innan öppning har jag varit och fixat min Alla Hjärtans dag present till min dotter för hon påstår att hon vill ha den ikväll då hon är hos sin pappa den officiella S. Valentine day.

Vi får se hur jag gör =)

Kram <3

 

 

4 thoughts on “Att prova den snyggaste klänningen …

  1. Wow klänningen från L&L det var nog en av de absolut snyggaste klänningar jag sett. Helt fantastisk, kollade precis den i din webbshop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *