Längtan till värmen …

Vet inte om jag bara pratar för mig men februari känns för egen del som en sådan månad då jag känner sig extra trött, extra sliten och extra torr och det jag skulle vilja göra är att stänga in mig på en spa för att bli skrubbad, få lite solbränna (helst på en vit strand på Maldiverna) och gå till en frisör för att fixa det bästa med mitt hår då allt, precis allt känns lite extra boring speciellt när det är så kallt som det är idag …

Känns som en evig sedan jag var 9 dagar i solen och önskan om att boka en resa för att veta att man kommer iväg blir starkare varje dag …

DSCN0369

Denna vackra klänning kommer från Hale Bob och 2/S finns kvar HÄR. Den är snäll i storlek så passar även dig som är S/M <3

DSCN0377

DSCN0481

Och längtan blev desto större efter att ha bläddrat bland bilder från senaste semestern …

 

2 thoughts on “Längtan till värmen …

  1. Så himla vacker i klänning. Ja nu vill man vara ha värme o sol känns lite halv segt nu faktiskt. Kram på dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *