Svullna fossingar & onsdagstradition …

Igår kväll när jag kom hem från jobbet och tog av mig mina Mou Boots kände jag direkt att något var galet, tittade därför ner på mina fossingar och möttes av två klumpar … Benen såg rätt så normala ut men fötterna var bara hur svullna som helst så natten tillbringades med tre kuddar under de, svullnaden gick delvis ner men är redan på väg uppåt igen nu på förmiddagen.

Ringde därför till vårdcentralen som sa att de får fixa en akuttid om den inte går över tills imorgon. Mår dock bra för övrigt så känner mig inte sjuk samtidigt som jag gissar att det har med mitt blodtryck att göra men går fortfarande på samma dosering på mina tabletter och inget annat har hänt som en förklaring till denna plötsliga vätskesamling.

Fick köpa stödstrumpor innan öppning och så återstår att vänta och se …

Det finns nog en röd tråd i det hela …

Tog dock mina fossingar och mötte upp Tania för vår gemensamma ”onsdagsfrukost” som idag bestod av en mumsig buffé.

img_2736

img_2739

Jacka: Don Vanquisher, Denim: Hudson Jeans, skor: Mou Boots llvv0655

När vi gick ut 45 minuter senare möttes vi av en vintrig småstad.

img_2745

Storm på väg?

Knut har jag har nu tänt ljus i butiken och så har jag nu tagit på mig min sköna tröja från Oneteaspoon som värmer lagom mycket =)

Tröjan finner du HÄR för 1299:- (1/s och 2/m kvar och s på bild) och jeansen HÄR

img_2722

Känns som en sådär lugn dag på jobbet men har hunnit ge en radiointervju angående byggnationen av gatan utanför och hur den har påverkat oss under de 9 månader som den pågick precis utanför men som dock inte är klar i sin helhet.

Nu skall jag tänka på något trevligare än det dock så tar en klunk kaffe, luktar på de goda doftljusen som brinner i butiken och så stänger butiken kl. 16 idag och imorgon har vi öppet 11-18.

Hoppas du njuter i vintervädret <3

3 thoughts on “Svullna fossingar & onsdagstradition …

    1. Var tvungen att kolla på wikipedia vad gikt är för något men den verkar förknippad med en smärta och tack och lov har jag ingen sådan ännu så hoppas att det inte är det men om svullnaden håller i sig skall jag få en akuttid så att de får kolla. Tack för tipset om vad det kan vara för som sagt, märkligt när en svullnad uppkommer utan att ngt har inträffat …

  1. Hej

    Oj inte skoj alls, bra att du kollar upp det. Du står väl mycket upp eftersom du är i butiken
    Va rädd om dej
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *