Det här önskar sig vissa tonåringar …

Idag har jag haft i butiken några unga tjejer i 12-14 års åldern och frågade de vad de har önskat sig i Julklapp av familjen.

Alla tre var eniga att det som står på önskelistan är inredning vilket fick mig att häpnas lite för trodde att inredning är något som kommer när man vill eller har flyttat.

Glömde nog dock bort att många i den ålder vill ha en mer vuxen inredning i sina rum. Enkelsängen skall visst bort för att bytas ut till dubbelsäng men vad skall man ha den dubbelsäng till när man är i den åldern? =)

En väns dotter som är i 16 års åldern har önskat sig en eltandborste. Skrattade så när han berättade detta då han hade köpt en till henne. Berättade detta för min dotter som sa att ”det ingår i att vara förälder att se till att ens barn sköter sina tänder” så den där eltandborsten ingår enligt Nicole i föräldraskapet =)

Kan inte annat än att le och gilla hur min dotter motiverar hur vissa saker skall ingå och kan därför inte räknas som gåvor =) Man kan nämligen i livet alltid försöka att få sin vilja igenom, ibland lyckas man och ibland misslyckas med det tyvärr <3

Om ni har tonåringar vad önskar sig de? Är de mer blygsamma i sina önskemål eller ”överdriver” för att kanske maximera lite sina chanser?

Nicoles eltandborste finns i skåpet på toaletten så hon vet att en sådan kommer inte att finnas under Julgranen men har nog kommit på en ”bra” present som hon nog inte gillar men som är just … bra =), den som kommer att finnas bland de som kommer att mottages med ett leende…

Nu ett varmt bad och lite tv <3

img_0533-980x653

 

4 thoughts on “Det här önskar sig vissa tonåringar …

  1. En cykel i maj är ju alldeles perfekt för då börjar man verkligen cykla … Det som nog dock är bra att köpa den som Julklapp är att priserna är nog bättre just för att det inte är säsong just nu och så får dottern precis det hon önskar sig <3

 1. Attans, hade hoppas på lite julklappstips för tonåringar (har en 13-årig tjej hemma) :-)
  På hennes önskelista står det bara kläder och skor i år.

  1. Min dotters önskelista är på 19 punkter =) Kläder och skor kan ju vara bra för det är något de ändå behöver trots allt =)
   Blev mer förvånad över de unga tjejerna som kom in till butiken och som önskade sig inredning, tyckte att de var väldigt unga för att vilja ha det.
   Skall be min dotter sätta ihop ett inlägg om vad tjejer i hennes ålder kan önska sig =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *