Att tacka alla de som ”vill väl” …

Runt omkring oss människor finns de ofta sådana personer som vill en väl, som förstår hur jobbigt  man har haft det gällande vissa saker och som även förstår att det är inte alltid så lätt att vara själv (tänker jobb just nu) utan att ha tillgång till den team med anställda som kan fixa och trixa med just vad de är duktiga på eller har fått i uppgift att göra.

3847e49

I mitt fall försöker jag med allt och ofta med blandat resultat då jag är inte den mest tekniska person, gillar inte att vara på och är inte heller bra på att be om tjänster. Att dock sköta en butik och en webshop med allt som rör dessa två verksamheter till är inte det lättaste kan jag lova när man inte kan klona sig och måste vara på plats vid öppettider utan att då kanske kunna göra allt det andra som borde göras =)

När en kund messade mig igår kväll  att hon och hennes man har ordnat att några killar och män kommer till butiken vid två tillfällen för att kanske shoppa julklappar till sina respektive då blev jag så rörd och tacksam för den där omtaken då detta är inget de behövde göra men något de gör av den enkla anledningen att de vill troligtvis väl och det den där ”väl” är så viktig att få <3

En annan kvinna med ett hjärta av guld är Ulrica Green som själv har haft butik och som vet hur krävande och tufft allt som inte syns är. Förutom hjärtat av guld har hon även en energi som jag är rätt så avundsjuk på som den lilla latmasken jag är =)

Pratade med henne att jag vill ha lite mer ”Jul” i skyltfönstret efter att ha sett alla fina juliga skyltfönster i vår småstad och drabbats av den där ”paniken och prestationsångesten”.

Mina ord räckte för att sätta igång hennes tankar om att vilja hjälpa mig med det hon är så duktig på, att skapa utifrån den där rätt så viktiga detaljen ”det måste kosta så lite som möjligt”. Inte det enklaste i mina ögon =)

Händig och kreativ och med målet att kanske redan till helgen eller åtminstone till nästa vecka skall lavendettaclothing.se få den där Julkänslan  i skyltfönstret men på vårt egna lilla sätt och med våra egna förutsättningar.

Jag vill helt enkelt tacka alla de människor som faktiskt vill väl i ens liv och det är rätt så många <3

GRAZIE helt enkelt <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *