Exklusivt och onödigt gulligt till din hund …

Även om jag är den som tycker att även små hundar skall behandlas som hundar och inte som små dockor att köpa en massa kläder och accessoarer till så finns det även de tillfällen då jag kan falla för något undantag.

I min hemstad Bologna finns en liten exklusiv boutique som säljer just allt det som du egentligen inte behöver men som du kanske ändå vill köpa till just din hund eller katt.

14705622_1200715803321869_4660573423397733319_n

Igår såg jag en tisha till små hundar som hade både peace märket och ett hjärta och därför klockren att matcha sin hund med DENNA tisha från Moschino men trots att jag nu har letat under alla kategorier så hittar jag den inte längre. Måste ha tagit slut på förmiddagen eller så är jag helt virrig med dålig syn.

Har du hund tycker jag att du skall in för det är verkligen lite överdrivet, gulligt och unikt och så har de en sida med bild på några av deras fyrbenta kunder HÄR. ”I nostri clienti” betyder våra kunder =)

Kolla bara dessa hundsängar …

topomio-deluxe-en-leo-bed

topomio-sofa-grey

Eller varför inte detta hundhalsband?

kiss-black-ecoleather-collar-limited-edition

Alla bilder är lånade från I pet you så har du en stund ledig titta på alla kläder, skålar mm.

Det ser inte ut som att de säljer utanför Italiens gränser men när jag frågade de i butiken för ett par år sedan sa de att de kan göra det ändå men låter det vara osagt …

Hoppas ni njuter av denna underbara soliga söndag. Själv har jag jobbat 2-3 timmar och nu hade jag velat åka till Pickesjön och tagit den där promenaden runt sjön <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *