Blomsterbud & Mikkan tipsar …

Igår kom till butiken ett underbart blomsterbud med en vacker bukett blommor i vita och gröna färger, en favorit kombination <3

img_7545

img_7543

img_7548

Det roliga med denna fina bukett var kortet för att på den stod en ”ursäkta mig för att jag stack dig, hälsningar bin” Hahaha! Sanningen är att den personen som skickade dessa blommor hade den där bin hos sig och när han viftade bort den så blev den sur och hamnade istället hos mig och blev då föremål för hans ilskna och stick.

Så även om man skall inte ta saker och ting för givna och istället visa tacksamhet så vågar jag ändå påstå att jag är nog värd dessa blommor efter bins smärtsamma hälsning då den viftades bort mot mig och efter en arm som svullnade upp utan dess like.

Men gulligt ändå för jag älskar att få blommor <3

Tänkte avslutningsvis dela med mig av några tips på några snygga outfit som min fina väninna Mikaela provade  när hon var här i vår småstad förra helgen och för att sedan köpa med sig en hel del av det hon provade hem till Sigtuna.

Outfit 1

består av den läckra kjolen i äkta skinn från danska Gestuz HÄR, skjorta från ByMi HÄR & skor från Pavement HÄR

img_5901

Outfit 2

Min favorit polo tröja i mjukaste material från Free People HÄR, jeans från Circle of Trust HÄR och boots Toga Pulla HÄR

img_5922

Outfit 3

Långärmad spetstop från Valerie HÄR, behå Marlies Dekkers HÄR och svarta byxor Oneteaspoon HÄR

img_5843

Kul när vänner tycker att man aldrig har haft snyggare kläder än denna höst vilket de tydligt visar genom att shoppa en del.

Nu är det dock dags att lägga sig och önskar dig därför en buonanotte <3

2 thoughts on “Blomsterbud & Mikkan tipsar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *