Premiär av Niklas Strömstedts show Storhetsvansinne …

För några veckor sedan fick jag en underbar inbjudan till premiärshowen av Niklas Strömstedts show på Trädgårn i Göteborg  med middag, dryck och show så frågade Linda om hon ville följa med på det man sällan brukar göra efter en sommar med mycket jobb för oss båda.

stro%cc%88mstedt_gbg_1024x555px

Våra tjejer hade sedan tidigare bestämt och pratat om en egen tjejkväll utan några mammor (förstår inte det roliga med det = ) Då jag aldrig har lämnat Nicole själv på kvällstid var jag lite velig till en början men ringde hennes pappa som tyckte att två 14åringar kan definitivt vara själva en stund på kvällen då vi skulle ändå komma hem innan de hade somnat och då han fanns bara ett par km från de och lovade att dubbelkolla de några ggr samtidigt som vi också gjorde.

Tror nog att vi som har ett barn behandlar de som små längre än vad föräldrar till 2 eller flera gör. Vet flera föräldrar som lämnar själva sina barn i den åldern så fick öva i detta igår och tjejerna skrattade när jag gick igenom ordningsreglerna som löd alltifrån ”luta sig inte mot balkongen, inga tända ljus, inte låsa när man går på toa” mm… Nicoles kompis Holly tittade på mig som om jag var en UFO när jag sa ”lek inte med  knivar” =) men bättre att vara tydlig tänkte jag =)

Linda hade tidigare under dagen varit i butiken och shoppat DENNA nyinkomna vackra svarta långärmade spetstop från Valerie som hon valde att ha ett enkelt svart linne under men man kan även bara ha en svart behå under den. Själv valde jag DENNA underbara klänning från For Love & Lemons och vi har nu fått påfyllning av den så 1/S, 2/M & 1/L finns (sedan är de helt slut på lager) <3

img_5356

Hade bara mobilen med mig så bilderna är därefter tyvärr … Måste köpa helt enkelt en liten mindre kamera att kunna ha med mig vid alla de tillfällen då systemkameran känns lite för stor =)

Efter att ha sett till att våra flickor hade allt de behövde för den där tjejkvällen så tog vi bilen till grannstaden Göteborg och begav oss till Trädgår´n där showen hade just premiär denna ljuvliga september kväll.

img_5264

Då jag har bott över 20 år här i Sverige så förknippar jag så klart denna underbara artist med bland annat VM låten för lovar att då sjöng jag mig hes till ”Vi gräver guld i USA” som troligtvis de flesta den där sommaren som man sällan lär glömma.

img_5333

När vi anlände så fick vi en välkomsdrink och så följde vi med den trevliga servitrisen till den mysiga salen där ett bord var uppdukat för just de inbjudna gästerna. Det visade sig vara en riktig riklig och god tre rättersmiddag med 80 talet som tema och Linda och jag satt där och mumsade i oss och njöt av kvällen.

img_5335

img_5334

När kaffe och alla tre små söta desserter hade slutligen ätits upp följde vi med en av serveringspersonalen som visade oss upp till balkongen där vi skulle vara för att få titta på denna show med storhetsvansinne som namn med humor och självdistans.

img_5329

img_5330

En underbar show med humor och med flera av de där låtarna man bara har spelat om och om igen för jag älskar Niklas lugna ballader där orden texterna handlar om den där amore/ kärlek som berör …

img_5332

img_5331

Publiken var med, sjöng och dansade med vilket självklart är underbart att se för då blir den lite extra levande och som artist ett kvitto för upplevelsen man har förmedlat.

Tusen tack till Trädgår´n & 2Entertain för den underbara inbjudan <3

Har du inte sett showen ännu kan du läsa om den precis HÄR där du även kan boka din biljett för att unna dig eller kanske ge bort den där presenten som man uppskattar då den förmedlar en upplevelse och  ger ett musikaliskt minne …

Nu skall Linda, tjejerna och jag till Göteborg för en mysig dag med våra flickor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *