Bloppis & märkesrea i butiken …

När jag nu gnäller för mig själv över hur varm jag är efter en heldag (8-21) i butiken  så är detta ingen överdrift alls då det är rena högsommarvärmen ute och bastu inne i butiken men en mysig kväll blev det när Matilda & Karolina hade med sig lite använda och oanvända kläder för en kvällsbloppis i butiken medan jag tog upp lite märkesrea kvällen till äran.

Här ser det ut som att Matilda ber till högre makter över att alla skall få plats kanske? =)

img_9672

Roligt att många tjejer kom och att vissa av deras vänner visade sitt engagemang genom ett besök denna underbara varma kväll i vår småstad för det vet man själv hur tacksam man är och har varit under årens lopp när ens egna vänner ställer upp med att komma till något man själv ordnar/fixar. Sådant uppskattar man <3

img_9674

Tror att många fick med sig underbara kläder från tjejernas bloppis för visst gillar vi att fynda? Imorgon tänkte jag just för fyndandets skull (hittade nog precis på ett nytt ord =) plocka fram sådana jeans som vi har kanske bara ett eller två par kvar av och dessa kommer att kosta 600:- i butiken oavsett tidigare pris. Har du vägarna förbi kom gärna in och titta då dessa jeans är från Please Jeans, Miss Me Jeans, Sexy Woman Jeans.

Matilda skrattar men frågan är: vad gör jag??? =) Och ifall du undrar så har Matilda på sig DENNA vackra klänning från Free People och jag DENNA jumpsuit från Juicy Couture <3 Sommarkläderna plockades helt enkelt fram igen och titta därför gärna in  i märkesrean HÄR för solen kanske håller i sig och du vill ha något nytt?

img_9687-980x585

Vid 2050 gick de sista besökarna och vi stod där en stund med öppen dörr och bara andades in lite frisk luft innan vi började samla ihop de kläderna från bloppisen som var kvar. Erkänner att vi stod där och små åt lite av godiset vi hade ställt fram för som vanligt är det ingen annan som äter än man själv =)

img_9692

img_9697

Nicole kom också en stund och hälsade på samt shoppade tre plagg från Matildas bloppis och kanske även en klänning från Karolina efter att ha blivit bjuden av sin kompis på födelsedagsmiddag. Hon blev sedan hämtad av sin pappa och gick nöjd med sin kasse …

Och nu är jag hemma och skall snart ta en lite kallare dusch innan jag går och lägger mig efter en lite längre arbetsdag. Imorgon är butiken öppen 11-18, på fredag 11-16 (istället för 17) och på lördag som vanligt 10-15 <3

En selfie med dessa två unga och helt underbara tjejer som aldrig själva skulle lägga ut någon selfie men det kan jag minsann =)

img_5127

Önskar er godnatt och hoppas att ni har eller får tillfälle att njuta av detta fantastiska väder för hur ofta har vi 26 grader i september månad i Sverige? Nästan lite sugen på att sova på balkongen denna kväll …

 

4 thoughts on “Bloppis & märkesrea i butiken …

  1. Tack för igår, jättemysigt men sååååå varmt :-P Måste fråga, du hade en skinnjacka med päls och ett märke på ena armen kommer inte ihåg vad det var för märke, den kostade nu 3000:- vad var det för stl? finns den kvar? Mvh Camilla

    1. Visst var det varmt, rena bastun här och tack själv för att du kom. Märket på jackan (om vi menar samma) är Nickelson och kostade på ordinarie pris: 11-13.000:- (minns inte exakt) Tror att det är ett M men kollar efter stängning … Kram <3

  2. Hej. En BLOPPIS är en loppis sär man säljer sina grejor på NÄTET. Kommer ju från LOPPIS och det är när man säljer grejer på plats. Bara så du vet till nästa gång. Blev så besviken när jag inte hittade nån länk länk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *